Breaking News
19 Αυγούστου 2018

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο άλμα επί κοντώ του Diamond League στο Μπέρμιγχαμ, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν έκτος.



Σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών όπου όλοι οι αθλητές των αλμάτων έμειναν μακριά από τις καλές τους επιδόσεις λόγω των ανέμων η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου κατάφεραν και πάλι να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ήταν δεύτερη με 4.52μ., ενώ η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης έμεινε στα 4.40μ.

Η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα στα 4.52μ., στην συνέχεια είχε μία άκυρη προσπάθεια στα 4.62μ. και άλλες δύο στα 4.72μ. Την ίδια ώρα η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε με την πρώτη τα 4.40μ., αλλά στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες στα 4.52μ. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) η οποία πέρασε με τη δεύτερη τα 4.40μ, στη συνέχεια με την πρώτη τα 4.52μ. και 4.62μ., ενώ μετά είχε τρεις άκυρες στα 4.72μ.

Η τρίτη ελληνική συμμετοχή ήταν στο μήκος των. Εκεί ο Μίλτος Τεντόγλου κατετάγη έκτος. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έμεινε μακριά από τα δικά του στάνταρ και με καλύτερο άλμα στα 7.82μ. Νικητής ήταν ο Νοτιοαφρικανός με Λούβο Μανιόνγκα με 8.53, δεύτερος ο Τατζάι Γκέιλ (Τζαμάικα) με 8.17μ. και τρίτος ο Αυστραλός, Χένρι Φράιν με 8.01μ.

Η σειρά αγώνων Diamond League διεξάγεται για ένατη χρονιά και συμπεριλαμβάνει 12 αγώνες και δύο τελικούς Από το 2017 οι αγώνες μπήκαν σε νέα εποχή με τους νικητές να προκύπτουν από τους τελικούς ενώ στις 12 διοργανώσεις στη διάρκεια της σεζόν, οι αθλητές και οι αθλήτριες συγκεντρώσουν βαθμολογία ώστε να προκριθούν στους τελικούς. Στους τελικούς δεν μετρά η βαθμολογία τους και πλέον νικητής αναδεικνύεται ο νικητής στο καθένα από τα 32 αγωνίσματα σε Ζυρίχη και Βρυξέλλες.

Παράλληλα άλλαξε και ο τρόπος στη βαθμολογία κι έτσι τους απαραίτητους βαθμούς συγκεντρώνουν πλέον οι οχτώ πρώτοι (8 β. ο 1ος, 7 ο 2ος 6 ο 3ος, 5 ο 4ος, 4 ο 5ος, 3 ο 6ος, 2 ο 7ος, 1 ο 8ος).
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics