Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2019

Η εθνική ομάδα γυναικών της Ελλάδος παίζει την Τρίτη κόντρα στο Λουξεμβούργο στο Ευρωπαϊκό της Ναντ.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ομαδικού αρχίζει την Τρίτη στη Ναντ και στις 11:00 ώρα Ελλάδας η εθνική γυναικών θ’ αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο (ζωντανά στο ίντερνετ από το laola1.tv στο λινκ Nantes 2019 - Table 4 | Livestream | LAOLA1.tv).

Το ματς είναι για το 8ο γκρουπ όπου είναι επικεφαλής η οικοδέσποινα Γαλλία. Η εθνική ανδρών, που είναι επικεφαλής στο αντίστοιχο 8ο γκρουπ, θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη απέναντι στην Τουρκία (επίσης στις 11:00). Η κορυφαία διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Στα αγωνιστικά τραπέζια θα βρεθούν οι αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Γιάννης Σγουρόπουλος, ο οποίος ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα «Βwinners» Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», στο οποίο η bwin υποστηρίζει νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται να κερδίσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Κωνσταντίνα Παρίδη και Ελισάβετ Τέρπου. Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Βατσακλής και Κωνσταντίνος Κωστόπουλος αντίστοιχα, ενώ στην αποστολή θα είναι για τις πρώτες ημέρες και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Ε. Μανώλης Κολυμπάδης.

Με το νέο σύστημα διεξαγωγής παίρνουν μέρος στη διοργάνωση 24 χώρες στους άνδρες και ισάριθμες στις γυναίκες. Αντικειμενικά οι 24 καλύτερες, καθώς προηγήθηκαν για όλες, πλην των Γάλλων διοργανωτών και των κατόχων των τίτλων από το 2017 (Γερμανία στους άνδρες και Ρουμανία στις γυναίκες) οι προκριματικοί σε stage 1 και stage 2. Και είναι ευκαιρία να θυμίσουμε ότι η εθνική ανδρών προκρίθηκε άμεσα και με πρωτιά στον όμιλό της, ενώ οι γυναίκες κατέκτησαν τη 2η προνομιούχο θέση από νέο γκρουπ στο stage 2.

Το σύνολο του Κωνσταντίνου Κωστόπουλου είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ από τη σειρά 3 των seedings και δεν έχει υψηλές βλέψεις στη Ναντ. Με την ικανοποίηση όμως, από την πρόκρισή του τον Μάιο στην Μπρατισλάβα θα παίξει με καλή ψυχολογία και χωρίς την παραμικρή πίεση θα προσπαθήσει ν’ αποδώσει αξιόλογο πινγκ πονγκ και να κάνει το καλύτερο.

Το πρόγραμμα στους αγώνες των εθνικών μας ομάδων για τα γκρουπ (σε ώρες Ελλάδας, η οποία είναι μία ώρα μπροστά από τη Γαλλία):

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου:

Λουξεμβούργο-Ελλάδα στις γυναίκες στις 11:00 στο τραπέζι 4

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου:

Ελλάδα-Τουρκία στους άνδρες στις 11:00 στο τραπέζι 3

Γαλλία-Ελλάδα στις γυναίκες στις 17:00 στο τραπέζι 1

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου:

Ελλάδα-Πορτογαλία στους άνδρες στις 17:00 στο τραπέζι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics