Breaking News
20 Ιουνίου 2020

Ο Αυστραλός παίκτης ράγκμπι επτά ετών, Lewis Holland, έκανε μια προσωρινή επιστροφή στους Melbourne Rebels  , αφού η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο άφησε οικονομικά αβέβαιο τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του στο μέλλον.

 

Ο 27χρονος υπέγραψε για τους Melbourne Rebels για τον επερχόμενο διαγωνισμό Super Rugby AU μετά την αναβολή ή την ακύρωση των εκδηλώσεων HSBC World Rugby Sevens World Series.

Ο Holland  και άλλα μέλη της επταετούς ομάδας του Ράγκμπι της Αυστραλίας έχουν λάβει σημαντικές περικοπές αμοιβών λόγω των οικονομικών δυσκολιών που περιβάλλουν το άθλημα λόγω της πανδημίας COVID-19, η οποία προκάλεσε την καθυστέρηση των Ολυμπιακών Αγώνων στην ιαπωνική πρωτεύουσα μέχρι το επόμενο έτος.

Τα συμβόλαια επτά παικτών είχαν επίσης λήξει στις 30 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες μετά την προβλεπόμενη ολοκλήρωση των Αγώνων.

Ο Holland πρόκειται να ενταχθεί από τον συμπατριώτη του Lachie Anderson στο Rebels, ενώ ο καπετάνιος Nick Malouf προπονείται αυτή την εβδομάδα με την αντίπαλη ομάδα της Νέας Νότιας Ουαλίας Waratahs.

Το τουρνουά Super Rugby AU έχει τεθεί σε εφαρμογή για τη σεζόν Super Rugby 2020 - που επεκτείνεται σε όλη την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία, την Αργεντινή και τη Νότια Αφρική.

 «Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ευκαιρία με τους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζεται και μπορούμε να πάρουμε μια ανταγωνιστική ομάδα εκεί και να κερδίσουμε ένα χρυσό μετάλλιο.

"Εν τω μεταξύ, δεν έχουμε ακούσει ακόμα πώς θα μοιάζει αυτό το πρόγραμμα."

Ο Holland είχε παίξει στο παρελθόν 15 και ισχυρίστηκε ότι είχε πάντα προγραμματίσει να επιστρέψει σε αυτό σε κάποιο στάδιο της καριέρας του.

"Αν οι Ολυμπιακοί και όλα πάνε καλά φέτος, είχα κάθε πρόθεση να συναντήσω και να παίξω ράγκμπι", πρόσθεσε.

"Προσπάθησα να το κάνω μερικές φορές, αλλά μόνο λόγω τραυματισμού και άλλων πραγμάτων, ο χρόνος που ήθελα να πάω δεν θα μπορούσα να φύγω.

"Σίγουρα είχα όλες τις προθέσεις να περάσω και να δώσω ένα ράγκμπι στην ένωση μετά, αν μπορείτε να το ονομάσετε Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, αλλά τώρα με το κοροναϊό να έρχεται νομίζω ότι αυτή η ευκαιρία είναι τέλεια."

Ο Holland έπαιξε στο παρελθόν για την Αυστραλία στο Ρίο 2016, όπου η ομάδα του έφτασε στους προημιτελικούς, χάνοντας από τους τελικούς το χάλκινο μετάλλιο στη Νότια Αφρική.

Έκανε το ντεμπούτο του στο ράγκμπι της εθνικής ομάδας του το 2011, σε ηλικία 18 ετών και έκτοτε έκανε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics