Breaking News
09 Ιουλίου 2020

«Με μεγάλη χαρά, αποδεχθήκαμε την πρόταση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρύστου, για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας στο όρος Όχη.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο, στην οποία συμμετέχει η αφρόκρεμα του αγωνίσματος. Όλα είναι έτοιμα για μια απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση».

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας ποδηλασίας Παναγιώτης Πριστούρης συνέχισε μιλώντας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, στην Κάρυστο, με θέμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας: «Πολλά συγχαρητήρια στον τοπικό σύλλογο “ΠΟ Άνεμος Καρυστίας” για τη σημαντική συμβολή του στην πραγματοποίηση του σπουδαίου event. Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ENEL Green Power, που στηρίζει τη διοργάνωση».

Με την καθιερωμένη η συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείου Galaxy στην Κάρυστο, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή (10/07) έως και την Κυριακή (12/07). Η κορυφαία διοργάνωση για το άθλημα θα πραγματοποιηθεί στο όρος Όχη της Εύβοιας. Η διαδρομή διέρχεται από τον Καστανόλογγο και περιφερειακά του αιολικού πάρκου «Μηλιάς», που ανήκει στη συστοιχία αιολικών πάρκων του Καφηρέα.

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν: ο Παναγιώτης Πριστούρης, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ευρώπης της ENEL Green Power, Αναστάσιος Γιαννόπουλος, ο Γεράσιμος Λυκούδης, Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου “Άνεμος” Καρυστίας, ο εκπρόσωπος Δασικής Υπηρεσίας Δασαρχείου Αλιβερίου και Υπεύθυνος λειτουργίας Δασονομείου Καρύστου, Ευάγγελος Πανόπουλος και ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, τεχνικός διευθυντής του αγώνα και διεθνής κομισάριος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε εδώ σήμερα, λίγες μέρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα ορεινής ποδηλασίας του Ελληνικού Πρωταθλήματος στην περιοχή του συμπλέγματος των αιολικών πάρκων του Καφηρέα. Η Enel Green Power υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και τις θεωρεί συμμάχους στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η βιώσιμη ανάπτυξη των περιοχών που λειτουργούμε τα έργα μας είναι στον πυρήνα της στρατηγικής μας. Έτσι, μέσω του μοντέλου “Δημιουργία αμοιβαίας αξίας (Creating Shared Value)” συνεχίζουμε διάφορα βιώσιμα έργα που φέρνουν αξία στην κοινωνία και δημιουργούν σταθερές και θετικές μακροπρόθεσμες σχέσεις μαζί της».

Δηλώσεις του Αναστάσιου Γιαννόπουλου που συνέχισε: «Για παράδειγμα, ένα τμήμα του αγώνα θα περάσει από τον Καστανόλογγο, ένα παλαιό δάσος με καστανιές στο οποίο προχωρούμε σε πολύ μεγάλου μεγέθους εργασίες αναδάσωσης για να το αναδημιουργήσουμε. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή τύχη σε όλους τους αθλητές και να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον ποδηλατικό όμιλο Καρυστίας για τη συνεργασία τους, καθώς και τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία για τη φιλοξενία τους».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον ΠΟ “Άνεμος” Καρυστίας, την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Καρύστου, αλλά και την σημαντική στήριξη της Enel Green Power, θα διοργανώσει το Πρωτάθλημα MTB, στα αγωνίσματα του Cross Country Αντοχής (XCO) και του Team Relay (Σκυταλοδρομία).

Στην εκκίνηση του αγώνα θα βρεθούν 211 αθλητές και αθλήτριες από 46 σωματεία.
Αναλυτικά οι συμμετοχές: ? 33 Άνδρες ? 11 Νέοι Άνδρες ? 27 Έφηβοι ? 62 Παίδες ? 9 Γυναίκες ? 4 Νεάνιδες ? 12 Κορασίδες ? 53 Μάστερς
Επίσης έχουν δηλώσει συμμετοχή 13 ομάδες στο αγώνισμα Team Relay (σκυταλοδρομία).
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics