Breaking News
03 Αυγούστου 2020

Μια νέα μέθοδο για να βελτιώσουν τις ικανότητες των στρατιωτών στη σταθερότητα στο κράτημα του όπλου και στη σκοποβολή εφαρμόζουν στο Βιετνάμ. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε… viral.

 

Κι αυτό γιατί δείχνει και άσκηση στον στρατό του Βιετνάμ όπου οι στρατιώτες κρατούν ένα τούβλο με τεντωμένο χέρι ώστε να μπορούν να κρατήσουν το όπλο τους με σταθερό χέρι.

Οι στρατιώτες καλούνται να κρατήσουν ένα τούβλο στο μήκος του βραχίονα και στέκονται ακίνητοι για να ενισχύσουν τους μυς κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Ένας στρατιώτης έχει ένα τούβλο μάλλον βαρύτερο από τους άλλους, καθώς είναι ενισχυμένο με τσιμέντο.

Βερολίνο: Γεννήθηκε κόκκινο panda (video)
Βερολίνο: Γεννήθηκε κόκκινο panda (video)
Η άσκηση αυτή μοιάζει… παράξενη, αλλά είναι συχνή όχι μόνο στον στρατό αλλά και στην αστυνομία και τους αθλητές σκοποβολής.

Δείτε το σχετικό βίντεο…
dokari.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics