Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2018

To 16o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Νέων είναι σε εξέλιξη από τη Δευτέρα με το ομαδικό στο Μπέντιγκο της Αυστραλίας.

 


Πρώτο φαβορί στο διπλό μικτό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων Σγουρόπουλος/Σουργιάν


Έτσι, με την κλήρωση των ατομικών αγωνισμάτων, έγινε η εναρκτήρια κίνηση για το δεύτερο μέρος του. Κλήρωση που έκρυβε σημαντική είδηση για τα ελληνικά χρώματα, τα οποία θα εκπροσωπηθούν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση Under 18 από τον Γιάννη Σγουρόπουλο.

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων λοιπόν και η Σέρβα Σαμπίνα Σουργιάν είναι πρώτο φαβορί στο διπλό μικτό. Βρέθηκαν στην κορυφή των seeding, επειδή και οι δύο είναι πολύ ψηλά στα φαβορί του απλού, ο μεν νούμερο 4 στους νέους και η δε νούμερο 3 στις νεανίδες! Θα συνεργαστούν πρώτη φορά και αυτή η συνθήκη επιτρέπει αισιοδοξία για πολύ καλή θέση, όμως, από την άλλη πλευρά, πρέπει να σημειωθεί ότι με παρόντα πολλά δυνατά ζευγάρια, ειδικά από τις ασιατικές χώρες, είναι δεδομένος ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας.

Πάντως, το να βλέπουμε Έλληνα αθλητή στην πρώτη θέση των φαβορί σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πρωτόγνωρο και κάτι που πολύ δύσκολα θα ξανασυναντήσουμε στο μέλλον! Το ελληνοσερβικό δίδυμο θ’ αρχίσει την προσπάθειά του την Τετάρτη σε τραπέζι με τηλεοπτική κάλυψη, αλλά περιμένει αντιπάλους από τον μοναδικό προκριματικό γύρο.

Ο Σγουρόπουλος είναι, φυσικά, απευθείας και στο ταμπλό του απλού και θα μάθει μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών γκρουπ με ποιον θ’ αγωνιστεί στον πρώτο γύρο την Παρασκευή.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει η κλήρωση για τα seeding, πάντως για τον πρώτο γύρο ο Σγουρόπουλος θα μπει στο τραπέζι είτε στις 19:30, είτε στις 20:15 τοπική ώρα την Παρασκευή.

Τα ζευγάρια που θα πάρουν τη νίκη θα συμπληρώσουν το κυρίως ταμπλό των «64». Από αυτά, θα προκύψουν και οι αντίπαλοι για τον Σγουρόπουλο και τη Σουργιάν. Πέραν των εννέα κενών η κλήρωση για το υπόλοιπο του ταμπλό έχει ολοκληρωθεί. Το ελληνοσερβικό ζευγάρι θ’ αγωνιστεί την Τετάρτη στις 02:30 ώρα Ελλάδας.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics