Breaking News
08 Μαΐου 2019

Η συνέχεια των ελληνικών συμμετοχών σε τουρνουά στο εξωτερικό δίνεται στη Σλοβενία. Από σήμερα μέχρι την Κυριακή θα γίνει το τουρνουά Challenge στο Ότοτσεκ, στο οποίο θ’ αγωνιστούν οι Παναγιώτης Γκιώνης και Γιάννης Σγουρόπουλος.



Η συνέχεια των ελληνικών συμμετοχών σε τουρνουά στο εξωτερικό δίνεται αυτή την εβδομάδα στη Σλοβενία. Από σήμερα μέχρι την Κυριακή θα γίνει το τουρνουά Challenge στο Ότοτσεκ, στο οποίο θ’ αγωνιστούν οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Θα μετάσχουν μόνο στο απλό και θα έχουν στην τεχνική καθοδήγηση τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή. Ο Γκιώνης είναι 4 φαβορί, βρίσκεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό και κυνηγά τη διάκριση και τους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Ο Σγουρόπουλος θ’ αρχίσει την προσπάθειά του από τα προκριματικά γκρουπ, θα επιδιώξει πρόκριση κι έπειτα καλό πλασάρισμα, ενώ θα πάρει μέρος και στους αγώνες για αθλητές έως 21 ετών.

Επίσης, αρχίζει στη Σλοβενία και το καθιερωμένο τουρνουά του Λάσκο για αθλητές με αναπηρίες, το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Para TT της I.T.T.F.. Η Ελλάδα θα έχει παρουσία και εκεί με τους πρωταθλητές Γιώργο Μουχθή, Μάριο Χατζηκυριάκο (αγωνίζονται στην κλάση 6) και Αλέξανδρο Διακουμάκο (κλάση 10). Στον πάγκο θα βρίσκεται ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α. Μιχάλης Κατσικαδέλης.

Στην 1 φάση του απλού ανδρών στο Challenge του Ότοτσεκ σχηματίστηκαν 40 γκρουπ. O Σγουρόπουλος είναι επικεφαλής στο 24 και βρίσκει μπροστά του τον πολιτογραφημένο Κροάτη Γουέι Σιχάο και τον Σλοβένο Άντρας Νόβακ. Αύριο στις 15:45 ώρα Ελλάδας (14:45 τοπική) αντιμετωπίζει τον Νόβακ και την Πέμπτη στις 18:00 τον Σιχάο (18:00). Και οι δύο αγώνες έχουν προγραμματιστεί για το τραπέζι 2.

Στους αγώνες Under 21 έγινε ταμπλό των "64". Ο Σγουρόπουλος θ’ αναμετρηθεί μεθαύριο με τον Σουηδό, Γιόχαν Μπάριους. Αν νικήσει θ’ αντιμετωπίσει στους «32» είτε τον Ιρανό Αμίν Αχμαντιάν είτε τον Ινδό Ρονίτ Μπάντζα. Ο Γκιώνης μεταβαίνει την Πέμπτη στο Ότοτσεκ επειδή το ταμπλό αρχίζει την Παρασκευή.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics