Breaking News
13 Ιουλίου 2020

Ο Έλληνας αθλητής βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα και ισοφάρισε το παγκόσμιο πετυχαίνοντας 125/125 πήλινους στόχους στον πανελλήνιο αγώνα που ολοκληρώθηκε χθες στον Ασπρόπυργο.

του Παναγιώτη Βότση [email protected] Το Σκοπευτήριο του σκοπευτικού ομίλου "ΑΨΙΔΑ" στον Ασπρόπυργο Αττικής φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 11-12/7 τον πανελλήνιο αγώνα και αγώνα κυπέλλου της ΣΚΟΕ στο σκιτ.

Ο Νίκος Μαυρομμάτης (ΣΟ Μακεδονίας) έκανε την τέλεια εμφάνιση αφού πέτυχε όλους τους στόχους στον προκριματικό γύρο. Με το 125/125 κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ (124/125) το οποίο κατείχε ο προπονητής του, Γιώργος Σαλαβαντάκης (ΣΣΧ Βάρδας), από τους πανελλήνιους αγώνες της Σκύδρας το 2016 και το οποίο το είχε ισοφαρίσει ο ίδιος πέρυσι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονάτο αλλά και ο Μάκης Μίτας (ΣΣΧ Βάρδας) στον αγώνα κυπέλλου των Χανίων πριν από δύο εβδομάδες. Δεύτερος πέρασε στον τελικό ο Μίτας με 121/125. Από την 6άδα του τελικού όμως πανελληνιονίκης...

Sportsfeed.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics