Breaking News
16 Αυγούστου 2019

Σάρωσε τα μετάλλια ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Masters που διεξάγεται στην πόλη Γκουάνγκτζου της Νότιας Κορέας, κατακτώντας δύο χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο πετυχαίνοντας και νέο παγκόσμιο ρεκόρ, επιτεύγματα που αποδεικνύουν ότι παραμένει στην ελίτ της παγκόσμιας κολύμβησης.

 

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Ο αθλητής της Team Garmin Greece πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του στα 400 μικτή ατομική όπου μετά από μία έξοχη κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4:36.66, επίδοση που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για την κατηγορία 35-39! Χαρακτηριστικό της διαφοράς κλάσης του Δρυμωνάκου με τους υπόλοιπους αθλητές είναι ότι άφησε 10 δευτερόλεπτα πίσω τον δεύτερο κολυμβητή, τον Βραζιλιάνο Σεβιέρι!

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο ο Δρυμωνάκος το κατέκτησε στα 200 μικτή ατομική με 2:09.85, χρόνος που αποτελεί ρεκόρ αγώνων και πιστοποίησε ότι ο πρωταθλητής μας δεν έχει αντίπαλο στη μικτή ατομική! Το τρίτο μετάλλιο που ήταν ασημένιο ήρθε στα 100 μ. πεταλούδα με 57.81, με τον Δρυμωνάκο να χάνει μόνο από τον Ρώσο Σκβορτσόβ και να κλείνει θριαμβευτικά την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics