Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Γιώργος Τζατζάκης, έδωσε το σύνθημα για το 3ο Σούπερ Καπ με την συμμετοχή των Α.Τ. Πεντέλης, Α.Τ. Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης

Αστυνομίας Ρεθύμνου

Το 3ο Σούπερ Καπ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος είναι γεγονός! Μια διοργάνωση που έχει μετατραπεί σε θεσμό και αποτελεί κίνητρο για όλους τους συμμετέχοντες στα πρωταθλήματα μπάσκετ. Το Σούπερ Καπ διεκδικούν τρεις ομάδες, το Α.Τ. Πεντέλης, το Α.Τ. Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου στο κλειστό του Αγίου Θωμά (σήμερα στις 10.15 η αναμέτρηση Α.Τ. Καλαμαριάς-Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και αύριο ο νικητής στον τελικό θα αναμετρηθεί με το Α.Τ. Πεντέλης).

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Γιώργος Τζατζάκης, πήρε πρώτος τον λόγο και καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην τελική φάση του Σούπερ Καπ. «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και στο 3ο Σούπερ Καπ, τον θεσμό του υπερπρωταθλητή Καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και του Α. Τ. Καλαμαριάς» δήλωσε και συνέχισε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι ένας τέτοιος αγώνας διεξάγεται για πρώτη φορά με τρεις ομάδες, καθώς έχει βγει στο παρελθόν ο κυπελλούχος από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη. Τώρα πλέον συμμετέχει και η Κρήτη. Έγινε το Παγκρήτιο πρωτάθλημα, κέρδισε η ομάδα του Ρεθύμνου και έχω την χαρά να κάνουμε έναν τέτοιο αγώνα φιλοξενώντας όλες τις ομάδες. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνονταν, εάν δεν υπήρχε η αγαστή συνεργασία τόσο με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, όσο και με τα διοικητικά συμβούλια των Παραρτημάτων μας, τον κ. Ζάχαρη Πρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, τον κ. Κανδεράκη Πρόεδρο του Παραρτήματος Κρήτης που εκπροσωπείται από τον γενικό γραμματέα κ. Πολυδωρόπουλο, όσο και τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Αττικής κ. Σφύρλα». Και κατέληξε: «Ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να κερδίσει ο αστυνομικός αθλητισμός και να δείξουμε σε όλη την κοινωνία ότι ο αστυνομικός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της».
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Ζάχαρης, ο οποίος είπε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Τζατζάκη για την πρωτοβουλία που είχε για το Σούπερ Καπ, ώστε να γίνει θεσμός. Οφείλω να τον συγχαρώ για την πρωτοβουλία και τον αγώνα που κάνει ώστε να υλοποιηθεί με οποιοδήποτε κόστος, είτε οικονομικό, είτε κόπωσης. Εμείς αποδεχθήκαμε την πρόσκληση. Σαν παράρτημα της Βόρειας Ελλάδας, είμαι σε θέση να σας πω ότι πλέον το πρωτάθλημα μας προχωράει μόνο του. Όταν κάποτε ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα μπάσκετ μας αποκαλούσαν τρελούς, το κάνουν στην Αθήνα που είναι πολλοί, σε μας δεν μπορεί να γίνει. Οφείλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω επίσης τον Γενικό Γραμματέα της Αθλητικής Ένωσης κ. Ουσταμπασίδη Ρήγα, ο οποίος μας εμπιστεύτηκε, μας κοίταξε στα μάτια και μου μετέδωσε τη σπίθα. Όταν το ξεκινήσαμε με λέγανε τρελό, το λέω και δεν το κρύβω… Μας έδωσε την δύναμη να προχωρήσουμε να βγούμε μπροστά και να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε εμπόδια. Ο αγώνας είναι ένα παιχνίδι, δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει».

Από την πλευρά του ο Γραμματέας του Παραρτήματος Κρήτης Κωνσταντίνος Πολυδωρόπουλος, υποστήριξε: «Για μας είναι κάτι πρωτόγνωρο, είμαστε στις αρχές των προσπαθειών μας. Το Παγκρήτιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αστυνομικών υπηρεσιών ήταν η πρώτη μας επίσημη διοργάνωση με τη αμέριστη βοήθεια της Αθλητικής Ένωσης και του Προεδρείου της. Πίστεψαν σε μας και φτάσαμε σε σημείο να διοργανώσουμε και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και τώρα να συμμετέχουμε και στο Σούπερ Καπ Καλαθοσφαίρισης. Είναι κάτι το οποίο αυξάνει το κύρος των τοπικών πρωταθλημάτων, δίνοντας κίνητρο στο νικητή να έρθει να συμμετάσχει σε αυτή τη διοργάνωση. Μακάρι το επόμενο να γίνει στην Κρήτη και να σας φιλοξενήσουμε εκεί. Ευχαριστούμε για την στήριξη που μας δίνετε, θα συνεχίσουμε στον καλό δρόμο που έχουμε ξεκινήσει».

Κατόπιν, τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Ρήγας Ουσταμπασίδης, ο οποίος είπε: «Ως γενικός γραμματέας θα ήθελα να σας καλωσορίσω. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να διοργανώσουμε τον θεσμό για τρίτη χρονιά. Η ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού είναι κύριο μέλημα της διοίκησής μας και αυτός εδώ ο θεσμός υλοποιεί το όρμα μας. Δίνει τη δυνατότητα σε συναδέλφους από όλη την Ελλάδα να αναμετρηθούν και να αγωνιστούν για ένα τρόπαιο». Ο εκπρόσωπος της ομάδας του Α.Τ. Καλαμαριάς Κώστας Αθάνατος είπε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ για ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Πρώτη φορά ζω κάτι τέτοιο, είμαστε πρωταθλητές Θεσσαλονίκης πέρσι και πρόπερσι. Μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι το καλύτερο σε όλους και μακάρι να συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε ωραία και σωστά».

Ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου, δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι… Είμαστε πολύ χαρούμενοι και εμείς. Θέλω να ευχαριστήσω την Α.Ε.Α.Ε. και τα παραρτήματα Βορείου Ελλάδος και Κρήτης, γι’ αυτή την όμορφη προσπάθεια διεξαγωγής του Σούπερ Καπ. Να ευχηθώ έναν υγιή αγώνα, δεν έχει σημασία ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει. Σημασία έχει πως θα αγωνιστούμε, θα γνωριστούμε, γιατί ο αθλητισμός ενώνει. Καλό είναι να γίνονται τέτοιες προσπάθειες για να προωθούμε τον αστυνομικό αθλητισμό».

Την συνέντευξη Τύπου έκλεισε ο γενικός γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Ρήγας Ουσταμπασίδης, λέγοντας πως «Εμείς θα είμαστε εδώ να διοργανώνουμε συναντήσεις αθλητικού περιεχομένου, έτσι ώστε ο αστυνομικός να αθλείται στον εκτός υπηρεσίας χρόνο του».

onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics