Breaking News
21 Μαρτίου 2020

Η ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, οι ενώσεις, τα σωματεία, οι προπονητές, οι αθλητές και οι φίλοι του αθλήματος χαιρετίζουν την πρόταση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη να συμπεριλάβει τις αθλητικές ομοσπονδίες, τις ενώσεις, αλλά και τα σωματεία στα μέτρα ενίσχυσης για τους πληγέντες από τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση του Covid -19.

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με την πρότασή του αυτή έδειξε ότι βρίσκεται κοντά και νιώθει την ανησυχία της καρδιάς του αθλητισμού που έχει πληγεί, μιας κι έχουν ανασταλεί όλες οι αθλητικές δράσεις.

Η Ομοσπονδία Πάλης θα σταθεί στο πλευρό του υφυπουργού Αθλητισμού, προκειμένου να βρεθεί λύση και να ξεπεραστούν όλες οι αντιξοότητες στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε.

Ο κ. Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή επικοινωνώντας προσωπικά με τους προέδρους των ομοσπονδιών απέδειξε ότι βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και ο αθλητισμός με τη σειρά του θα σταθεί δίπλα του, στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξή του.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics