Breaking News
27 Μαρτίου 2020

Οι τραγικές συνέπειες του κορωνοϊού και η βασική προτεραιότητα να προστατευθεί η ανθρωπότητα από τα χειρότερα έχουν περιορίσει την ελευθερία κινήσεων, αλλά δεν είναι απαραίτητο να περιορίσουν και τη φαντασία μας για πράγματα ευχάριστα και δημιουργικά στο σπίτι.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και δεν θέλει να χαθεί ολότελα η φετινή γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας πινγκ πονγκ, την οποία από το 2015 έχει θεσπίσει για τις 6 Απριλίου. Προτείνει λοιπόν, δράση με τα μπαλάκια στο σπίτι (και όχι απαραίτητα με… ρακέτες) και ιδέες ώστε να δημιουργηθούν διασκεδαστικά βίντεο. Άλλωστε, σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο τέτοια μέρα, δεν έρχεται στο προσκήνιο η επιτραπέζια αντισφαίριση ως ολυμπιακό άθλημα, αλλά το πινγκ πονγκ, δηλαδή το παιχνίδι, η καθαρή ψυχαγωγία. Το φετινό μήνυμα λοιπόν, είναι ότι, εφόσον δεν γίνεται να στηθούν πουθενά τραπέζια για μαζικά events, οι φίλαθλοι μπορούν να τιμήσουν τη World Table Tennis Day με πινγκ πονγκ από το σαλόνι, την κουζίνα ή άλλο μέρος της οικίας τους! Τα βιντεάκια θα προβληθούν δεόντως στις 6 Απριλίου από τους λογαριασμούς της I.T.T.F. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παραθέτουμε το μεγαλύτερο κομμάτι από την ενημέρωση της I.T.T.F. και ολόκληρο το δημοσίευμα μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση https://www.ittf.com/2020/03/25/2020-world-table-tennis-home-day/.

«Στη σκιά της παγκόσμιας διάδοσης του COVID-19, η Παγκόσμια Ημέρα πινγκ πονγκ - ο ετήσιος εορτασμός του αθλήματος, που θα λάβει χώρα στις 6 Απριλίου 2020 - θα πάρει μια πολύ διαφορετική μορφή από τα προηγούμενα χρόνια.

Αντί για τις παραδοσιακές κοινωνικές συγκεντρώσεις, τις περιστασιακές δραστηριότητες πινγκ πονγκ και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, αυτή τη φορά οι άνθρωποι θα ασχολούνται με το άθλημα, όπως ποτέ άλλοτε, μέσω ειδικών πρωτοβουλιών, που σχεδιάζονται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

The World Table Tennis Day υποστηρίζεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.), όπως και το Ίδρυμα I.T.T.F., το οποίο κοιτάζει και για την κοινωνική αλληλεγγύη στο άθλημα μέσω της καθιερωμένης εκδήλωσης. Η απήχηση της Παγκόσμιας Ημέρας πινγκ πονγκ έχει αυξηθεί σημαντικά από χρόνο σε χρόνο και είναι χαρακτηριστικό ότι το 2019 καταγράφηκαν 922 αγωνιστικά γεγονότα σε 107 χώρες.

Η προγραμματισμένη γιορτή του 2020 ωστόσο, θα δεχτεί μία διαφορετική προσέγγιση ώστε να φιλοξενήσει όσους χρειάζονται να μείνουν στο σπίτι στην πολύ δύσκολη τρέχουσα περίοδο. Κι εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ιδέες μπορούν να βρουν οι φίλοι του αθλήματος στις επόμενες ημέρες:

Το μεγαλύτερο ράλι στην ιστορία

Δημιουργήστε ιστορία και συμβάλλετε στο μεγαλύτερο ράλι πινγκ πονγκ! Στο πραγματικό πνεύμα της World Table Tennis Day, ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απαντήσετε στο socialmediateaser στέλνοντας το βίντεό σας με χτυπήματα σε μία μπάλα πινγκ-πονγκ. Ένα χτύπημα είναι αρκετό και μπορεί να γίνει δημιουργικό!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τυχαία αντικείμενα, που ενδεχομένως βρείτε μέσα ή γύρω από το σπίτι προκειμένου να χτυπήσετε την μπάλα, ή γιατί όχι να μην εκτελέσετε ένα trickshot! Είτε βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρά σας, στην κουζίνα, στο καθιστικό, στον κήπο, στο γκαράζ ή ακόμα και έξω, μπορείτε να κινηματογραφήσετε το βίντεό σας από οπουδήποτε!

Τα πιο τρελά και πιο αστεία βίντεο κλιπ θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο ράλι στο διαδίκτυο! Θα δημοσιευθεί στις 6 Απριλίου 2020 στα κανάλια της I.T.T.F. και του Ι.Τ.Τ.F. Foundation. Η προθεσμία για την υποβολή των βίντεο διαρκεί μέχρι και τις 2 Απριλίου 2020.

Καταρτίστε το βίντεο σας σε οριζόντια λειτουργία και από την εμπρός όψη (όπως και στο teaser των κοινωνικών μέσων). Στη συνέχεια, στείλτε το κλιπ σας στο OneDrivefolder και θυμηθείτε να μας πείτε το όνομά σας, την πόλη και τη χώρα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε τη σωστή αναγνώριση σε όλους τους συμμετέχοντες, που εμφανίζονται στο τελικό βίντεο.

24 ώρες non-stop table tennis!

Η παγκόσμια ομοσπονδία τονίζει αμέσως μετά ότι στις 6 Απριλίου οι λογαριασμοί της στα socialmediaθα παίζουν πινγκ πονγκ επί 24 ώρες. «Δεν θα θέλεις να πάρεις τα μάτια σου από τα διαδικτυακά κανάλια της ITTFστις 6Απριλίου, ειδικά με το πρόγραμμα 24 ωρών, που θ’ αρχίσει στο ITTF'sFacebookpage στις 12 τη νύχτα. Αυτό το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα το έχετε δει ποτέ πριν. Θα υπάρχει αρχείο φιλμ, όλα σε ποιότητα HD και θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι μνήμης για να επισκεφτείτε ένα σύνολο από κλασικούς και αξέχαστους αγώνες από το παρελθόν, όπως και πολλούς από τους μεγαλύτερους θρύλους που εμφανίστηκαν ποτέ το άθλημα!

Και δεν είναι μόνο αυτό! Για να μπείτε στο εορταστικό πνεύμα, κρυμμένα πασχαλινά αβγά θα εμφανιστούν στην οθόνη σε ορισμένα σημεία του 24ωρου προγράμματος. Η πρόκληση για τους φιλάθλους είναι να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα πασχαλινά αβγά βγάζοντας selfies, που δείχνουν τα αβγά και να τις υποβάλλουν σε αυτή την online form για ν’ αποκτήσουν την ευκαιρία να κερδίσουν μπαλάκια με αυτόγραφα και ρακέτες».

Το ρεπορτάζ της I.T.T.F. θυμίζει τέλος, στον κόσμο, ότι μπορεί να δει στα social media βίντεο, που έχουν δημοσιεύσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες και πολλοί αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης και διάφοροι φίλοι του αθλήματος με τους ίδιους να παίζουν πινγκ πονγκ με οτιδήποτε βρίσκουν γύρω τους, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics