Breaking News
02 Απριλίου 2020

Εάν υπάρχει ένα άθλημα το οποίο στη Ρωσία και την Ουκρανία δεν έχει επηρεαστεί από την έξαρση του κορονοϊού, αυτό είναι το πινγκ-πονγκ, καθώς μόνο σήμερα στη Ρωσία διεξάγονται 86 ματς!

 

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Η Ρωσία έχει καταγράψει 2.777 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, ενώ 24 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Το ποδόσφαιρο έχει κατεβάσει ρολά, καθώς αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η υγεία των πολιτών. Αν και ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, το πρωτάθλημα της χώρας στο πινγκ πονγκ διεξάγεται κανονικά με πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως για σήμερα είναι προγραμματισμένοι 86 αγώνες, οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί σε εξέλιξη! Προφανώς η μη σωματική επαφή που υπάρχει στο συγκεκριμένο σπορ δίνει τη δυνατότητα στην ομοσπονδία να ανάψει το πράσινο φως για την τέλεση του πρωταθλήματος (Liga Pro) αλλά και του Setka Cup. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην Ουκρανία με την διεξαγωγή αναμετρήσεων.

Όλα αυτά την στιγμή που η εκτελεστική επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) ανακοίνωσε επίσημα ότι αναβάλει μέχρι τις 30 Ιουνίου όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις, όπως και κάθε άλλη δραστηριότητά της, που περιλαμβάνει ταξίδια, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορoνοϊού. Μεταξύ άλλων αναβλήθηκε για δεύτερη φορά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού ανδρών-γυναικών.
gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics