Breaking News
16 Ιουλίου 2020

Το νέο στοιχείο στην εξέλιξη του καιρού είναι η πιο αξιόλογη απογευματινή αστάθεια με περισσότερες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρώτικα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Κατά τα άλλα το μελτέμι, αν και λίγο πιο εξασθενημένο θα συνεχιστεί στο Αιγαίο και θα κρατήσει σε ευχάριστα επίπεδα τη θερμοκρασία. Παρόμοιος καιρός θα επικρατήσει την Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές νεφώσεις με πιθανές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με απογευματινές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγη παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, αρκετή ηλιοφάνεια με μεμονωμένες βροχές από το μεσημέρι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 13 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στο Καρπάθιο και η θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics