Breaking News
27 Οκτωβρίου 2020

Ήπια καιρικά θα περάσει και η Τρίτη με αρκετή ηλιοφάνεια, χωρίς προβλήματα ανέμων με ευχάριστες θερμοκρασίες τις μεσημβρινές ώρες.

Ωστόσο ανήμερα της εθνικής μας εορτής θα επικρατήσει κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές κυρίως της δυτικής, της κεντρικής και της νότιας χώρας με ισχυρές καταιγίδες και πολύ ενισχυμένους ανέμους, μαζί με πτώση της θερμοκρασίας. Την Πέμπτη πάντως τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα βόρεια και θα σταματήσουν.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 2 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 9 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρη συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 8 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ στα Δωδεκάνησα, νοτιοανατολικοί στα υπόλοιπα και η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 9 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics