Breaking News
27 Οκτωβρίου 2020

Η Δήμητρα Μαναβή προπονήθηκε στο ΣΕΦ μαζί με τις Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη και Έλενα Μπάκα
Κώστας Ασημακόπουλος 

 

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
H Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πρόγραμμα του φετινού World Tour, οι Εθνικές ομάδες περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις και συνεχίζουν την καθημερινή δουλειά στην άμμο και στο γυμναστήριο για να είναι έτοιμες όταν οι συνθήκες επιτρέψουν την διεξαγωγή παγκοσμίων διοργανώσεων και να διεκδικήσουν μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2021 στο Τόκιο.

Η Δήμητρα Μαναβή που ανήκει στον Εθνικό Σχεδιασμό βρέθηκε στην Αθήνα την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε και προπονήθηκε μαζί με τις Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη και Έλενα Μπάκα στις εγκαταστάσεις στο Σ.Ε.Φ. και ανά διαστήματα θα βρίσκεται στη πρωτεύουσα για να βρίσκονται όλοι μαζί και να προπονούνται.

Η Ε.Ο.ΠΕ. προγραμματίζει προπονητικά καμπ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ομάδες από το εξωτερικό, με την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέψουν οι συνθήκες με την πανδημία του κορονοϊού.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics