Breaking News
27 Οκτωβρίου 2020

Η διοίκηση του Ερασιτεχνικού τμήματος συνεχάρη τους συντελεστές της επιτυχίας

 

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει το τμήμα ξιφασκίας για την κατάκτηση του 9ου σερί πρωταθλήματος στις Γυναίκες εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμότερα συγχαρητήριά τους στο τμήμα Ξιφασκίας που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης Γυναικών.

Για 9η διαδοχική χρονιά η ΑΕΚ κατακτά τον τίτλο συνεχίζοντας την Αυτοκρατορία της στο άθλημα, ενώ παράλληλα έφτασε στην κορυφή σε Άνδρες και Γυναίκες τόσο στο Ομαδικό, όσο και στο Ατομικό αγώνισμα.

Το φετινό 4/4 σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών, τα 11 Πρωταθλήματα από το 2012 έως και σήμερα, οι συνεχείς επιτυχίες στα τμήματα υποδομής, αλλά και οι παγκόσμιες επιτυχίες, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η ΑΕΚ αποτελεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ξιφασκίας της χώρας εντός και εκτός συνόρων.

Πολλά μπράβο στη Δώρα Γκουντούρα, την Κλαίρη Μπένου, την Αθηναΐδα Μαυρικάκη και τη Βασιλική Θεοδόση, που με την καθοδήγηση του Θανάση Δελενίκα, και την εξαιρετική οργάνωση του Team Manager, Κωνσταντίνου Ποτού, κράτησαν ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ!

Συγχαρητήρια σε όλους!»
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics