Breaking News
27 Οκτωβρίου 2020

Θα διεξαχθούν από 31 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου


Η ηλικιακή κατηγορία των Νέων ανδρών και των Νέων γυναικών κάνει και στη φετινή αγωνιστική περίοδο την αρχή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση αφορά στους αθλητές και τις αθλήτριες μέχρι 21 ετών και θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (31/10-1/11) στην Ελευσίνα και το κλειστό γυμναστήριο του τοπικού Γ.Α.Σ., στην Παλαιά Ελαιουργική. Την πρώτη πράξη των αγώνων αποτέλεσε η κλήρωση των γκρουπ, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, από τότε δηλαδή, που επανέφερε η ομοσπονδία τον θεσμό στο πρόγραμμά της, θα υπάρχει απευθείας τελική φάση.

Η διαφορά είναι ότι φέτος αφαιρέθηκε το αγώνισμα του διπλού και υπάρχει μόνο το απλό, όπως ορίζει η ειδική, λόγω των συνθηκών από τον κορωνοϊό, προκήρυξη. Τις 95 έφτασαν οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής και προέρχονται από 36 σωματεία της χώρας. Χωρίζονται σε 64 άνδρες και 31 γυναίκες. Θα δώσουν το «παρών» αθλητές από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και φυσικά τις περιοχές της Αττικής.

Τη διαδικασία των γκρουπ περνάνε χωρίς αγώνες οι 8 πρώτοι αθλητές και οι 6 πρώτες αθλήτριες του πίνακα αξιολόγησης των δύο ηλικιακών κατηγοριών, από αυτούς βέβαια, που δήλωσαν συμμετοχή. Τα φαβορί θα τοποθετηθούν κατευθείαν στο τελικό ταμπλό του νοκ άουτ.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει 14 γκρουπ των 4ων στους Νέους άνδρες και 7 γκρουπ των 4ων και των 3ων στις Νέες γυναίκες. Οι δύο πρώτοι-ες των ομίλων θα περάσουν στο ταμπλό. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης και άλλες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα για τις διοργανώσεις της ΕΦΟΕπΑ http://app.ttscore.io/customer/24.

Όλα τα παιχνίδια θ’ αναδεικνύουν νικητή τον καλύτερο-η των 5 σετ, δεν θα γίνουν απονομές κι αυστηρά θα ισχύσουν τα πρωτόκολλα της Ειδικής Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως και οι γενικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics