Breaking News
30 Νοεμβρίου 2020

Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

 

Η προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί της ημέρας…

Κριός

Η επικοινωνία σήμερα έχει απαιτήσεις. Πράγματα χρειάζεται να ολοκληρωθούν με ηρεμία και χάρη.

ADVERTISING

Ταύρος

Οι αξίες και ότι είναι πολύτιμο για εσάς έρχεται στην επιφάνεια σήμερα. Υπάρχει έντονη δυναμική και χρειάζεται να βασιστείτε στις ικανότητές σας.

Δίδυμοι

Η σταθερότητά σας είναι η δύναμη σας σήμερα. Προσπαθήσετε να κινηθείτε ευέλικτα την ίδια στιγμή που έχετε στο νου σας οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την προβολή σας.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή σήμερα και μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Καλή ημέρα για να καταφέρετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο ζηλόφθονα ζώδια που θέλουν να «κλέψουν» την ευτυχία μας

Λέων

Η δραστηριοποίησή σας μπορεί να γίνεται με δυσκολία λόγω των εξωτερικών συνθηκών, ωστόσο είναι μια καλή ημέρα να σκεφτείτε τρόπους επέκτασης για κάτι που επιθυμείτε.

Παρθένος

Απογοητεύσεις μπορεί να λάβουν χώρα σήμερα ωστόσο εκτός από το φως στο τούνελ, υπάρχει και μια απελευθερωτική κατάσταση στο τέλος.

Ζυγός

Η ανεξαρτησία σας είναι το στοίχημά σας αυτή την περίοδο και με κάποιον τρόπο σήμερα έρχονται τα γεγονότα να σας το υπενθυμίσουν.

Σκορπιός

Η δύναμη και το σθένος σας είναι δεδομένα και φαίνονται ακόμη και από την παρουσία σας. Η δράση σας είναι αυτή που χρειάζεται να γίνετε κατά περίπτωση, σήμερα.

Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα. Καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε και να προσαρμοστείτε με νέα δεδομένα.

Αιγόκερως

Μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται να κάνετε σήμερα ώστε να καταφέρετε να μείνετε σταθερά σε ένα σημείο. Οι ευθύνες είναι πολλές.

Υδροχόος

Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια είναι σημαντικές καταστάσεις οι οποίες χρειάζεται να φέρετε στην ζωή σας με όποιον τρόπο είναι αυτό δυνατό.

Ιχθύες

Σήμερα χρειάζεται προσοχή και ιδιαίτερα να είστε αληθινή/ός και συνεπής. Κάτι είναι στην διαδικασία να ολοκληρωθεί, μην βιαστείτε.

Πηγή: portraits.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics