Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2021

Θλάση πρώτου βαθμού υπέρστη ο Χουάν Νέιρα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ:

 

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Juan Neira το μεσημέρι της Δευτέρας (22/2), μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό υποκνημίδιο μυ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (21/2) ματς έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Γιώργος Σουρνάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην περιοχή του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί αύριο (23/2) σε μαγνητική.

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!
O Adrian Sardinero ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Θεραπεία έκαναν οι Απόστολος Γιάννου, Πραξιτέλης Βούρος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Vahid Selimovic, με τους Vajebah Sakor και Ricardo Vaz να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (23/2), στις 15:00 μετά το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

Λετονία - Ελλάδα 94-97: Με ανατροπή από τα παλιά! [vid]

Πετρούνιας: Υποψήφιος για εκπρόσωπος των αθλητών στην ΕΟΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics