Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2021

Δίχως τον τραυματία Λουκ Καστάνιος, θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/2 17:15) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ο ΟΦΗ.


Οριστικά εκτός πλάνων του Γιώργου Σίμου, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα έμεινε ο Λουκ Καστάνιος.

Ο Ολλανδός επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τις οποίες και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει κάτι που είχε σαν συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής.

Στον αντίποδα στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» συμπεριλήφθηκε ο Σαρδινέρο, ο οποίος μένει να φανεί είναι έτοιμος προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τον Έλληνα κόουτς.

Όσον αφορά την αποστολή των Κρητικών που ταξίδεψε στην Αθήνα, για το ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αυτή αποτελείται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Φελίπε Σόουζα, Σολίς, Βαφέας, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Σαρδινέρο, Γαργαλατζίδη, Στάϊκο, Γρίβα, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέση.

 SDNA.GR

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αντοχής: Καλύτερη Ελληνίδα η Κότσαλου

Νίκος Πέππας: «Η Ελλάδα θα φέρει μετάλλια από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics