Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2018

Η Βόρεια Κορέα πρόκειται να στείλει άλλη μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία στη Νότια Κορέα για την τελετή λήξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Pyeongchang, όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Ενότητας της Νότιας Κορέας.

 

Η αντιπροσωπεία, η οποία θα ταξιδέψει οδικώς, θα έχει επικεφαλής τον Κιμ Γιονγκ Τσολ, αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Κόμματος της Βόρειας Κορέας, και θα παραμείνει για τρεις ημέρες από τις 25 Φεβρουαρίου, δήλωσε το υπουργείο.

Ο Κιμ και η αντιπροσωπεία του θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, δήλωσε ένας προεδρικός αξιωματούχος.

Υπενθυμίζεται, πως στην τελετή λήξης, θα δώσει το «παρών» και η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics