Breaking News
12 Απριλίου 2018

Η 17χρονη Φανή Τζέλη πέτυχε κάτι που μέχρι χθες φαινόταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Με διαφορά μόλις λίγων ημερών, σε δύο παγκόσμιας κλάσης τουρνουά, στην ίδια πόλη, κατάφερε να βρεθεί ισάριθμες φορές στο πόντιουμ των νικητριών. Αρχικά στο προκριματικό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων όπου κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας των -55 κιλών και εν συνεχεία, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία.

Ο Νίκος Παϊταρίδης, ο προπονητής που βρίσκεται εδώ και 11 χρόνια πίσω από την Τζέλη, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για τη διπλή επιτυχία της αθλήτριας του ΣΟΑΤ στο Χαμαμέτ της Τυνησίας. Αναφέρθηκε στην... κλοπή του ημιτελικού, ενώ έδωσε υπόσχεση χρυσού ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που θα γίνουν τον Οκτώβριο στο Μπουένος Άιρες.

«Οι κόποι δικαιώθηκαν. Δύο παγκόσμια μετάλλια και μια πρόκριση σε λίγες ημέρες. Δεν είναι και λίγο πράγμα. Φαντάσου να μην μας είχαν κλέψει και το χρυσό. Ακόμα κι έτσι, ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω αυτές τις στιγμές», είπε ο Νίκος Παϊταρίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αναφερόμενος στον ημιτελικό είπε: «Δεν θέλω να είμαι αλαζόνας, αλλά αυτό που έγινε στον αγώνα για την είσοδό μας στον τελικό ήταν τραγικό. Τελευταίο δευτερόλεπτο μας έδωσαν ποινή και μας ισοφάρισε το ματς. Στην παράταση ισοπαλία σε όλα. Οι διαιτητές έδωσαν τελικά τη νίκη στην αντίπαλό μας. Πέρα πάντως απ` όλα αυτά, η Φανή έδειξε ότι είναι μια εξαιρετική αθλήτρια. Διαθέτει ταλέντο και σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά, έφτασε εδώ. Μακάρι η τοπική κοινωνία (σ.σ. Τρίκαλα) να σταθεί στο πλευρό της και να την γεμίσει με εφόδια που χρειάζονται προκειμένου το ταλέντο αυτό να δουλευτεί ακόμη περισσότερο με συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά και μεγάλες διοργανώσεις. Γιατί αυτό που πέτυχε στην Τυνησία η Τζέλη, πραγματικά δείχνει ότι πρόκειται για ένα τεράστιο ταλέντο. Και θα το δείτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες. Εκεί θα πάρει το χρυσό μετάλλιο», είπε ο Παϊταρίδης, ο οποίος αν και γυμναστής, εργάζεται ως εξωτερικός φρουρός στις Φυλακές Τρικάλων.

Ο προπονητής του ΣΟΑΤ Τρικάλων κλείνοντας ευχαρίστησε την ομοσπονδία για την στήριξη της, τους προπονητές της εθνικής ομάδας, τα μέλη της ελληνικής αποστολής που στάθηκαν στο πλευρό της Τζέλη στον δρόμο για τα μετάλλια αλλά και τους συνεργάτες του στα Τρίκαλα «που δίνουν κάθε μέρα την ψυχή τους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics