Breaking News
21 Ιανουαρίου 2021

Τι προτείνει στην αθλητική ηγεσία, πάει πίσω το πανελλήνιο πρωτάθλημα cyclo-cross
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Την επιστροφή στις προπονήσεις και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου μέσα στον επόμενο μήνα αιτείται η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας προς τον αθλητική ηγεσία.

Με επιστολή της στον υφυπουργό Αθλητισμού. Λευτέρη Αυγενάκη και τον γ.γ. Αθλητισμού και συντονιστή της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, οι διοικούντες την ΕΟΠ ζητούν οι αγώνες να αρχίσουν στις 21 Φεβρουαρίου, όταν και έχει προγραμματιστεί μονοήμερος αγώνας δρόμου ανδρών για την Elite Λίγκα.

Αυτό σημαίνει πως μεταφέρεται χρονικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα cyclo-cross, που άνοιγε το καλεντάρι στις 7 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η επιστολή

«Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τους επιτυχημένους, συντονισμένους και μεθοδικούς χειρισμούς σας για τα ζητήματα επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας σε όλα τα αθλήματα και κατά τη δεύτερη αυτή περίοδο εμφάνισης της πανδημίας.

Παράλληλα, με αφορμή τις ορθές πρωτοβουλίες για χαλάρωση των απαγορευτικών μέτρων και εν’ όψει του γεγονότος ότι τον επόμενο μήνα έχει προγραμματιστεί η έναρξη των αγώνων ποδηλασίας, σύμφωνα με το καλεντάρι που καταρτίζεται με βάση τις οδηγίες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και διεθνείς αγώνες, παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα υιοθέτησης των εξής ενδεικτικώς προτεινόμενων πρωτοβουλιών, πάντα με τους όρους του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχουμε ήδη καταθέσει, από την πρώτη φάση της πανδημίας.

Αφενός για να αυξηθούν οι προπονήσεις και να κρατηθούν οι ποδηλάτες κοντά στο άθλημα και αφετέρου για να επιτραπεί (ει δυνατόν εντός Φεβρουαρίου 2021) η έναρξη των αγώνων ποδηλασίας:

δυνατότητα αθλητών ποδηλασίας, να προπονούνται σε εξωτερικούς χώρους (ποδηλασία δρόμου και ορεινή ποδηλασία) σε ομάδες των δέκα ατόμων, με τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων,

*Η δυνατότητα αθλητών ποδηλασίας, να προπονούνται και σε εσωτερικούς χώρους (ποδηλασία πίστας), όπως ποδηλατοδρόμια.

*Ο προγραμματισμός έναρξης της αγωνιστικής δραστηριότητας της ποδηλασίας στις 21.2.2021, εφ’ όσον φυσικά το επιτρέπουν οι τότε επικρατούσες συνθήκες κατ’ ελάχιστον με τους αγώνες κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών και τους διεθνείς αγώνες εντός της ελληνικής επικράτειας.

Σε κάθε περίπτωση, δηλώνουμε ότι παραμένουμε στη διάθεσή σας για συζήτηση και επεξεργασία οποιασδήποτε άλλης πρότασης, στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων που διατηρούμε και της αγαστής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει».

Sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μορφούλα Ντώνα : «Ομοσπονδίες σαν “μικρές δικτατορίες”» (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics