Breaking News
22 Ιανουαρίου 2021

Πού πρέπει να εστιάσουμε σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

 

Ακρίβεια σκέψης και συγκεκριμένος στόχος…

Κριός

Οικονομικά ζητήματα σήμερα μπορεί να κινητοποιηθούν και εσείς με σταθερότητα και υπομονή χρειάζεται να τα ρυθμίσετε κατά περίπτωση.

ADVERTISING

Ταύρος

Η υπερβολή σήμερα δεν θα βοηθήσει. Προσπαθήστε με σύνεση και την ηρεμία που σας διέπει να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας.

Δίδυμοι

Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκουράσετε το μυαλό σας από σκέψεις οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Νέες προοπτικές έρχονται μόλις ξεκαθαριστεί το τοπίο και βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά.

Καρκίνος

Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορούν να σας βοηθήσουν στην εξέλιξη μιας κατάστασης που θέλετε να προχωρήσετε. Η συνεργασία είναι προτιμότερη σήμερα.

Λέων

Επαγγελματικά ζητήματα είναι κινητοποιημένα και ζητούν την αντικειμενική σας ματιά. Αφήστε φόβους και ανησυχίες στην άκρη και δείτε την σφαιρική εικόνα της όποιας κατάστασης.

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σας είναι έντονη σήμερα και μπορείτε με ζωντάνια, ενθουσιασμό και πείσμα να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας.

Ζυγός

Ανασφάλειες μπορεί να σας κρατήσουν λίγο πίσω σήμερα. Καλό είναι να δείτε αν αυτοί οι φόβοι έχουν αντικειμενική υπόσταση ή υπάρχει υπερβολή.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που θα έχουν τύχη στα οικονομικά τους το 2021

Σκορπιός

Οι δεσμεύσεις και γενικότερα οι σχέσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα ενεργοποιούνται με κάποιον τρόπο. Η ειλικρίνεια και η σταθερότητα θα είναι τα δυνατά σας χαρτιά.

Τοξότης

Καλή ημέρα να δείτε πιο πρακτικά θέματα και να εξετάσετε με ποίον τρόπο μπορούν να είναι περισσότερο αποτελεσματικά ή κερδοφόρα στην ζωή σας.

Αιγόκερως

Η ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς σήμερα θα είναι έντονη. Η συσσωρευμένη ενέργεια θα πρέπει να βρει δημιουργική διέξοδο.

Υδροχόος

Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με κάτι που αφορά το σπίτι σας ή την ιδιωτική σας ζωή. Η διερεύνηση και η αλλαγή γίνονται επιτακτικές ανάγκες.

Ιχθύες

Καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας ή τους προβληματισμούς σας. Με σύνεση και καλή θέληση ζητήματα που σας απασχολούν μπορούν να τακτοποιηθούν.

Πηγή: portraits.gr

DIABASTE AKOMH

Ποδηλασία: Ματαιώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα cyclo-cross

Έδωσε ονόματα η Άντρη Ελευθερίου για την σεξουαλική κακοποίηση

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics