Breaking News
17 Νοεμβρίου 2017

Η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την Βασιλεία Καραχάλιου έφερε μπελάδες στην ομοσπονδία κι ενδεχομένως να έχει ...παράπλευρες απώλειες.

Το θέμα που «γιγαντώθηκε» μετά την συνέντευξη της αθλήτριας στο Αθηναϊκό ? Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο χορηγός που «ντύνει» τις Εθνικές Ομάδες έστειλε έγγραφη διαμαρτυρία στην ομοσπονδία, γιατί δεν φορούσε η Καραχάλιου τα επίσημα ρούχα.

Μάλιστα σύμφωνα με το έγγραφο, υπάρχει σκέψη για απόσυρση της χορηγίας, με αποτέλεσμα τα 70 μέλη της Εθνικής να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς επίσημες εμφανίσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics