Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 της Κρήτης, με την Εθνική ομάδα να κληρώνεται στον τρίτο όμιλο με αντιπάλους τη Ρωσία, την Αργεντινή και τις Φιλιππίνες.

 

Το πρώτο... τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 της Κρήτης έγινε στο Ηράκλειο. Η κλήρωση για την διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο νησί έφερε την Εθνική ομάδα στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρωσία, την Αργεντινή και τις Φιλιππίνες, με στόχο την πρόκριση στηνοκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου και η «γαλανόλευκη» στοχεύει σε μία ακόμα διάκριση, παίζοντας... εντός έδρας.

Οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19:

Όμιλος Α

ΗΠΑ
Λιθουανία
Νέα Ζηλανδία
Σενεγάλη

Όμιλος Β
΄
Αυστραλία
Λετονία
Καναδάς
Μάλι

Όμιλος Γ

Ελλάδα
Ρωσία
Αργεντινή
Φιλιππίνες

Όμιλος Δ

Σερβία
Γαλλία
Κίνα
Πουέρτο Ρίκο

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics