Breaking News
19 Μαρτίου 2019

Η αθλήτρια της bwin κέρδισε 4 μετάλλια στο Aphrodite Cup και δηλώνει έτοιμη για Τόκιο.

 

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη εμφάνιση η Ελένη Κελαϊδίτη στο Aphrodite Cup προκειμένου να καταστήσει σε όλους σαφές ότι είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τρανή απόδειξη αποτελούν τα 4 μετάλλια που κατέκτησε μέσα σε 3 μέρες.

Η αθλήτρια της bwin πήρε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, από ένα ασημένιο σε μπάλα και κορίνες, ενώ χάλκινο στο στεφάνι στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής το οποίο συγκέντρωσε στο Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο του Φαλήρου 230 αθλήτριες από 22 χώρες και πέντε ηπείρους, από την Παρασκευή (15/03) μέχρι και την Κυριακή (17/03).

Η συνολική παρουσία της επιβεβαίωσε ότι θα αποτελέσει ένα από τα φαβορί για την Ολυμπιακή πρόκριση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου στο Μπακού. Η Κελαϊδίτη ανήκει στο πρόγραμμα της bwin «Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», που εντάσσεται στην στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της bwin που ακολουθεί πιστά με στόχο να συμβάλει ενεργά στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Μέσω του νέου αυτού προγράμματος, η bwin στηρίζει νέους -φερέλπιδες αθλητές, που αγωνίζονται καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους και διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο το 2020.

Της ευχόμαστε καλή τύχη στην περαιτέρω προσπάθειά της!
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics