Breaking News
15 Απριλίου 2021

Tο 2012 και μετά από έναν αγώνα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, Γκρέμιο-Σάντα Κρουζ ο 25χρονος Τιάγκο Ρες έγινε θέμα στη Βραζιλία καθώς ήταν ο μόνος οπαδός των φιλοξενούμενων στο γήπεδο.

 

"Πριν μπω ρώτησα τον σεκιουριτά αν έχει μπει κανένας άλλος δικός μας. Μου είπε όχι. Υπέθεσα πως απλά θα έχουν αργήσει οπότε πήγα και κάθισα στο κέντρο του πετάλου. Όταν ξεκίνησε το ματς κατάλαβα ότι τελικά θα το δω μόνος αλλά δεν πτοήθηκα και πανηγύρισα έξαλλα το γκολ μας."

Αν και προηγήθηκε, η Σάντα Κρουζ έχασε αναμενόμενα με 4-1. Μέσα στα επόμενα χρόνια ο Ρες έπιασε δουλειά στην ομάδα και κατέληξε να γίνει πρόεδρος της. Πριν λίγους μήνες κέρδισε τον πρώτο τίτλο στην 107χρονη ιστορία της, το κύπελλο της περιφέρειας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, που της εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Κύπελλο Βραζιλίας.

Πηγή: El Sombrero

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκπληκτική νίκη Σταματούρου εναντίον του Βανγκ Γιανγκ στη γαλλική Pro A

Η πύλη της Περιφέρειας Κρήτης για την κλιματική αλλαγή

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics