Breaking News
11 Οκτωβρίου 2018

Πολύ κοντά στην κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες είναι ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.

 



Μετά και την 8η ιστιοδρομία της κατηγορίας TECHNO 293 ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Β. εξακολουθεί να βρίσκεται 1ος στην γενική βαθμολογία των 24 σκαφών με 12 βαθμούς και έχει διαφορά 27 βαθμών από τον 4ο, τον Ισραηλινό Βάρντιμον.

Ο 2ος Ιταλός Ν. Ρένα έχει 18 βαθμούς και ο 3ος, ο Βρετανός Φ. Χώκινς έχει 33 βαθμούς. Μέχρι στιγμής ο Καλπογιαννάκης έχει 3 πρώτες θέσεις, 3 δεύτερες και μία τρίτη θέση, ενώ έχει πετάξει μία 13η!

Στα κορίτσια η Κατερίνα Δίβαρη ανέβηκε αισθητά και είναι 6η με 64 βαθμούς σε σύνολο 23 σκαφών. Στις τρεις τελευταίες κούρσες ήταν 6η, 3η και 1η με αποτέλεσμα από την 10η θέση να πάει στην 6η και να απέχει 19 βαθμούς από τις τρεις πρώτες αθλήτριες.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics