Breaking News
29 Οκτωβρίου 2020

Η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας μιλάει στο sports3.gr για τους στόχους της και τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα της



Συνέντευξη στη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Η Δώρα Γκουντούρα, η πρώτη Ελληνίδα ξιφομάχος που κατέκτησε ποτέ μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο «Acropolis», στα 23 της χρόνια, μετρά αντίστροφα για νέες κατακτήσεις. Πρώτος στόχος, η πρόκριση και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2021, στο Τόκιο.

Ωστόσο, η χαρισματική αθλήτρια, πτυχιούχος Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ξεδιπλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, κρυφές πτυχές του χαρακτήρα της, αποκαλύπτει τα χόμπυ της, ενώ σχολιάζει και θέματα της επικαιρότητας.

Στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, κοντά στο σπίτι της, η σπουδαία αθλήτρια της ΑΕΚ, μιλά, αφήνοντας παράμερα το ξίφος και τη μάσκα και δηλώνει απερίφραστα: «Η ξιφασκία με κάνει ευτυχισμένη»…

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics