Breaking News
29 Οκτωβρίου 2020

Για τις 5 Νοεμβρίου ορίστηκε η κοινή προετοιμασία για 20 αθλητές κι αθλήτριες


Η σύνθεση των αθλητών και αθλητριών παραμένει η ίδια, απλά αλλάζει ο χρόνος διεξαγωγής του κοινόβιου που έχει προγραμματίσει η ομοσπονδία κωπηλασίας στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά.

Ετσι, όπως ανακοινώθηκε το κοινό καμπ προετοιμασίας που είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 29 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, μεταφέρθηκε για τις 5 Νοεμβρίου.

Σε αυτό θα λάβουν μέρος 20 κωπηλάτες και κωπηλάτριες, Πρόκειται για τους: Στασινό, Μπουκουβάλα (Ομ. Ερετών), Καπάκογλου, Μπούρμπου, Κυρίδου Α., Κυρίδου Μ., Παπατέρπου, Ασβεστά (ΝΟΘ), Χρήστου, Αναστασιάδου, Νατσιούλα (ΝΟΚ), Ντούσκο, Παλαιοπάνο Θ., Παλαιοπάνο Λ. (ΝΟΙ), Σουλαρίκα (ΝΑΟΚΘ), Καλανδαρίδη, Τζουμέζη, Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Φράγκου (ΝΟΓ), Φίτσιου (ΙΟΘ).

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics