Breaking News
29 Οκτωβρίου 2020

Τι λένε σήμερα τα ζώδια, σύμφωνα με τον αστρολόγο Κωνσταντίνο Ντότα;

Το πάθος είναι δυνατό αλλά ο κίνδυνος καραδοκεί…

 

Κριός.

Η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη σήμερα αλλά δεν είναι μια ημέρα που μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Καλή ημέρα να βρείτε τρόπους που θα βοηθήσουν στην προβολή σας.

Ταύρος

Η θετική παρόρμηση υπάρχει καθώς και η αποφασιστικότητα από μέρους σας ωστόσο σήμερα είναι πιθανό να γίνουν λάθος κινήσεις και δράσεις. Ένα βήμα την φορά.

Δίδυμοι

Η διαίσθηση σας είναι δυνατή σήμερα και μπορεί και οδηγεί τα βήματά σας. Οι αμφιβολίες μπορεί να φέρουν αναποφασιστικότητα, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Προχωρήστε με σίγουρα βήματα.

Καρκίνος

Σε σίγουρα εδάφη χρειάζεται να κινηθείτε σήμερα όσο αφορά τα επαγγελματικά σας και οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα σας. Προκλήσεις ή εμπόδια μπορεί να προκύψουν και χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα.

Λέων

Η αισιοδοξία είναι υψηλή αλλά η ανάγκη σας να έρθει στην ζωή σας κάτι μεγάλο και αναλλοίωτο είναι έντονη. Κρατήστε την ελπίδα και κινηθείτε προς την οδό που σας δείχνει η διαίσθησή σας.

Παρθένος

Σήμερα δεν είναι μια κατάλληλη ημέρα να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο ότι σας απασχολεί, κυρίως εάν αυτό σχετίζεται και με άλλους ανθρώπους. Κρατήστε τις ισορροπίες και δράστε με ευελιξία. Η κριτική δεν θα λείψει.

Ζυγός

Σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι και επαφές χρειάζονται προσοχή σήμερα. Εάν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, εκκρεμότητες ή υποθέσεις οι οποίες είναι ανοιχτές, κινητοποιείστε το διπλωματικό σας ταλέντο στο μέγιστο.

Σκορπιός

Χρειάζεται να βάλετε υπέρμετρη προσπάθεια για να προχωρήσετε βάσει προγράμματος και να ολοκληρώσετε ζητήματα που τρέχουν χωρίς αποσπάσεις. Την αντοχή την έχετε ωστόσο είναι σαν να διασχίζετε μια έρημο σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο ζηλόφθονα ζώδια που θέλουν να «κλέψουν» την ευτυχία μας

Τοξότης

Είστε σε καλή φάση γενικότερα αλλά σήμερα χρειάζεται να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο θα ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και την ενέργεια σας. Η ξεκούραση είναι αναγκαία είτε σωματικά είτε σε ψυχικό επίπεδο ερχόμενη/ος κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε στην καρδιά σας.

Αιγόκερως

Ευκαιρίες συναισθηματικής φύσεως δίνονται σήμερα με σκοπό να βρείτε χαμένες ισορροπίες και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις που για εσάς είναι σημαντικές.

Υδροχόος

Η ανάγκη να δημιουργήσετε κάτι που θα κρατήσει στον χρόνο είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη σήμερα και σας σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση για να το πετύχετε. Η επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους είναι σημαντική ενέργεια παρόλο την προσοχή που πρέπει να δώσετε.

Ιχθύες

Σήμερα η ημέρα σας σπρώχνει να έρθετε σε επαφή με τα απλά πράγματα της ζωής που μπορούν όμως να σας δώσουν μια αίσθηση ασφάλειας. Παρόλα αυτά, εάν το πρόγραμμα σας είναι δύσκολο σήμερα, προχωρήστε με σύνεση.

Πηγή: portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics