Breaking News
29 Οκτωβρίου 2020

Τα αυξανόμενα κρούσματα φέρνουν αναβολή στην αναβολή


Μόλις πριν λίγες ημέρες η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε το ανανεωμένο αγωνιστικό της πρόγραμμα για το 2021. Λίγα 24ωρα μετά αναγκάζεται ν’ αλλάξει το πλάνο για τη διεξαγωγή μεγάλης διοργάνωσης, δικής της, εξαιτίας των αρνητικών εξελίξεων στην προσπάθεια περιορισμού του κορονοϊού.

Το Ευρωπαϊκό Τοπ 16 ανδρών-γυναικών, που είχε οριστεί για το Φεβρουάριο στο Μοντρέ της Ελβετίας, αναβάλλεται για ημερομηνία, που θα οριστεί πιο αργά μέσα στη χρονιά και σίγουρα μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Έπειτα από αίτημα της ελβετικής ομοσπονδίας και της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής στο Μοντρέ και λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση πανδημίας του Covid-19 στην Ελβετία και τους περιορισμούς που επέβαλαν οι ελβετικές αρχές, συμφώνησε το διοικητικό συμβούλιο της ETTU να αναβάλει το Τοπ 16 της Ευρώπης για το 2021.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ETTU η ετήσια διοργάνωση, που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Φεβρουαρίου στο Μοντρέ, θα μεταφερθεί σε ημερομηνία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στα τέλη του 2021.

Οι Έλληνες του Τοπ 16

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ήταν υποψήφιος για να συμμετάσχει και στο Τοπ 16 του 2021 με την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση να εμφανίζει πολλές διακρίσεις στο θεσμό. Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, έχει πάρει το τρόπαιο το 2011 κι έχει κατακτήσει μετάλλια όλων των αποχρώσεων και ο Γκιώνης, με ένα χάλκινο μετάλλιο.

Οι αγώνες που θα γίνουν

Η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος στηρίζει την επιστροφή στη διεθνή δράση για όλους τους επαγγελματίες αθλητές και ενημερώνει ότι άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το ITTF Swedish International Open 2020, που θα γίνει μετά τους διαδοχικούς αγώνες του Νοεμβρίου στην Κίνα με το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, το Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών και τους τελικούς των World Tour του 2020. Το σουηδικό τουρνουά προγραμματίστηκε για το διάστημα από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. στο Χέλσινμποργκ. Εκτός από το απλό σε άνδρες και γυναίκες θα περιλαμβάνει και αγώνες Under 21.

Πηγή-Φωτο: ΕΦΟΕπΑ
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics