Breaking News
29 Οκτωβρίου 2020

Η εθνική ομάδα της Ουαλίας θα δώσει όλες τις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Χθανέθλι


Εκτός από το ματς με την Σκωτία το Σάββατο (31/10) για το Six Nations, η Ουαλία θα αγωνιστεί στο Χθανέθλι και στα εντός έδρας ματς που έχει για το Autumn Nations Cup απέναντι σε Γεωργία (21/11) και Αγγλία (28/11) όπως και τον τελικό των playoff στις 5 Δεκεμβρίου. Η συνηθισμένη έδρα της Ουαλίας, το Principality Stadium στο Κάρντιφ, παραμένει ακατάλληλο προς χρήση καθώς αποτελεί νοσοκομείο για την πανδημία του κορονοϊού.

«Δεν αποτελεί μυστικό ότι άνω του 75% των ετήσιων εσόδων μας έρχονται από τις διεθνείς αναμετρήσεις μας και κυρίως από τα εντός έδρας ματς μπροστά σε μεγάλο κοινό», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Στιβ Φίλιπς. «Αυτός είναι ο λόγος που καταστρώσαμε σχέδια να αγωνιστούμε στο Λονδίνο και για αυτό περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή προτού αποδεχθούμε ότι θα αγωνιστούμε κεκλεισμένων των θυρών στην Ουαλία. Αυτή η εξέλιξη ήταν μοιραία και αποτελεί οικονομικό πλήγμα ωστόσο την είχαμε προβλέψει και θα εφαρμόσουμε μέτρα για να περιορίσουμε τις απώλειές μας», πρόσθεσε. «Φυσικά κατανοούμε τη μεγαλύτερη εικόνα και την υγεία του έθνους, που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα».

Sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics