Breaking News
30 Οκτωβρίου 2020

Οι βροχές σταματούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση τα φαινόμενα που θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και στο βόρειο κυρίως Αιγαίο.

Κατά τα άλλα, οι βοριάδες θα πνέουν ισχυροί και η ψύχρα σε πολλές περιοχές θα είναι αισθητή. Καλό σε γενικές γραμμές θα είναι καιρικά το Σαββατοκύριακο χωρίς προβλήματα σε στεριά και θάλασσα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία από 2 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από 8 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδική συννεφιά. Η θερμοκρασία από 3 έως 23 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, λίγες μόνο νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 6 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 4 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγη παροδική συννεφιά. Άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics