Breaking News
30 Οκτωβρίου 2020

Τα πάντα είναι έτοιμα στη Χαλκίδα για τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος της κλάσης Οπτιμιστ.

Η διοίκηση του Ι.Ο. Χαλκίδας δουλεύει πυρετωδώς, έτσι ώστε ο αγώνας να έχει οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Τα πάντα είναι έτοιμα στη Χαλκίδα για τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος της κλάσης Οπτιμιστ. Η διοίκηση του Ι.Ο. Χαλκίδας δουλεύει πυρετωδώς, έτσι ώστε ο αγώνας να έχει οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ και οι ιστιοπλόοι θα περάσουν από rapid test κορωνοϊού.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα τρέξουν περίπου 130 αγόρια και κορίτσια (θα είναι ξεχωριστές κατηγορίες) και θα προκύψει η εθνική ομάδα. Πρώτη ιστιοδρομία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.
to.10.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics