Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2021

Δύσκολες ώρες για τον θρύλο του γκολφ Τάιγκερ Γουντς μετά από σοκαριστικό τροχαίο που είχε

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Αρχές του Λος Άντζελες, ο Γουντς επέβαινε σε όχημα το οποίο ανατράπηκε κι από το ατύχημα υπέστη σοβαρές ζημιές. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο του.

Μάλιστα ο Γουντς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από σοβαρή έως κρίσιμα, με τον θρύλο του γκολφ να βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο όπως ενημέρωσε και ο μάνατζερ του.

«Ο Τάιγκερ Γουντς ενεπλάκη σε τροχαίο στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα κάτω άκρα. Αυτή τη στιγμή χειρουργείται», ανέφερε ο ατζέντης του.

onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Πυγμαχία: Ήττα για τον Πεφάνη στη Σόφια [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics