Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Έλληνας αθλητής αγωνίζεται στην γρεμανική Γκρενζάου στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα 1


Καλή εμφάνιση, αλλά δύο ήττες για τον Σγουρόπουλο στη Γερμανία
Δεδομένα η πορεία της πανδημίας δημιουργεί προβλήματα και στις διάφορες αγωνιστικές δραστηριότητες στην Ευρώπη, πάντως η δράση συνεχίζεται στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και χτες πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα 1. Για την ελληνική πλευρά το ενδιαφέρον το προκαλεί ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στη Γκρενζάου. Η ομάδα του υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Οχσενχάουζεν με 3-1, πάντως σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της γερμανικής ομοσπονδίας ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης στις νεαρές ηλικίες πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Η Οχσενχάουζεν παρατάχθηκε χωρίς τον σπουδαίο Βραζιλιάνο Χούγκο Καλντεράνο (νούμερο 6 στον κόσμο), αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν φαβορί της συνάντησης, ενώ για την Γκρενζάου βρέθηκε πρώτη φορά στην τριάδα ο πολύπειρος Σέρβος Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς.

Ο Σγουρόπουλος τοποθετήθηκε στη θέση 1 της Γκρενζάου. Ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός και στα δύο παιχνίδια του, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Αρχικά με 3-2 σετ (κι ενώ προηγήθηκε 2-1 και μετά έχασε ματς μπολ) από τον 18άχρονο Πολωνό Σάμουελ Κουλζίτσκι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη γερμανική λίγκα.

Έπειτα ο Ελευσίνιος άσος μέτρησε δυνάμεις απέναντι στον Γάλλο Σιμόν Γκοζί, νούμερο 19 στην παγκόσμια κατάταξη και δευτεραθλητή Ευρώπης στο απλό ανδρών το 2016. Πήρε το 1ο σετ ώσπου κάμφθηκε με 3-1 χάνοντας το τελευταίο στην παράταση.

«Στο πρώτο μου ματς ήμουν λίγο νευρικός και έκανα μερικά εύκολα λάθη. Γενικά κάναμε καλή προσπάθεια σήμερα, καθώς τα περισσότερα από τα παιχνίδια ήταν κοντά. Ελπίζω ότι σύντομα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για μας», δήλωσε μετά τον αγώνα ο Σγουρόπουλος στο σάιτ της γερμανικής ομοσπονδίας.

Τη νίκη για τη Γκρενζάου σημείωσε ο Καρακάσεβιτς και ήταν και το αποτέλεσμα, που προκάλεσε εντύπωση. Στα 44 του πλέον και πρόεδρος παράλληλα της σερβικής ομοσπονδίας ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης του διπλού μικτού ξεπέρασε με 3-0 σετ τον Αμερικανό Κάνακ Τζα, νούμερο 27 στο διεθνές ranking list.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Γιάννης Σγουρόπουλος-Σάμουελ Κουλζίτσκι 2-3 (9-11, 11-5,
12-10, 15-17, 5-11)

Ρόμπιν Ντεβός-Σιμόν Γκοζί 0-3 (7-11, 5-11, 8-11)

Αλαξάνταρ Καρακάσεβιτς-Κάνακ Τζα 3-0 (11-3, 11-7,
12-10)

Σγουρόπουλος-Γκοζί 1-3 (11-8, 7-11, 3-11, 10-12)
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics