Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στην Αυστρία


Ευρωπαϊκό Nacra 17 και 49er: Με δύο συμμετοχές η Ελλάδα
Σε αντίθεση με άλλες διεθνείς ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, που ακυρώθηκαν λόγω κορονοϊού, στην Αυστρία διεξάγεται κανονικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις κλάσεις Nacra 17 και 49er. Η χώρα μας συμμετέχει με δύο σκάφη, ένα σε κάθε κλάση.

Στα Nacra 17 αγωνίζονται 30 σκάφη και ήδη έχουν γίνει οι τρεις πρώτες ιστιοδρομίες. Ο Ιορδάνης Πασχαλίδης( Ν.Ο.Θ). με την Μυρτώ Παπαδοπούλου (Ι.Ο.Π.) ξεκίνησαν πολύ καλά με μία 6η θέση και στη συνέχεια τερμάτισαν 20οι και 17οι αντίστοιχα. Με 43 βαθμούς είναι 15οι

Στα 49er τρέχουν 55 σκάφη και επίσης έχουν γίνει τρεις κούρσες. Οι Πέτρος Κωνσταντινίδης και Ευάγγελος Δολιανίτης (Ν.Ο.Θ.) τερμάτισαν 26οι, 22οι και 22οι αντίστοιχα. Με 70 βαθμούς βρίσκονται στην 50η θέση της γενικής κατάταξης.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics