Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Παντελής Σαπουνάκης, αν και τραυματισμένος, κατέκτησε την 2η θέση στις πιέσεις πάγκου και την 3η στο powerlifting στο Mr Olympia 2017, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες



Τεράστια επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση δύο μεταλλίων από τον Παντελή Σαπουνάκη στο Mr Olympia Pro Powerlifting 2017 τη μεγαλύτερη διοργάνωση δυναμικού τριάθλου παγκοσμίως. Ο θηριώδης Χανιώτης αθλητής την πρώτη μέρα των αγώνων κατέκτησε τη 2η θέση στις πιέσεις πάγκου με 290κ.

Τη 2η μέρα αγωνίστηκε και στις τρεις κινήσεις (single squat, single bench press, single deadlift) και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στάθηκε, όμως, άτυχος καθώς στην προθέρμανση στα squat τραυματίστηκε στη μέση και έτσι έκανε μόλις μία προσπάθεια στα 300κ. για να μη βγει άκυρος.

Στη συνέχεια στις πιέσεις πάγκου σήκωσε 315κ. και μάλιστα έγινε ο πρώτος Έλληνας που σηκώνει πάνω από 300κ. στο bench press.

Τέλος, στo single deadlift σήκωσε 360κ. επίδοση που τον έφερε 3ο στην κατάταξη. Δεδομένου ότι έχει ατομικό ρεκόρ 420κ. squat, αν δεν τραυματιζόταν και έπιανε επίδοση κοντά στο ρεκόρ του, όχι μόνο θα ξεπερνούσε τον 1 τόνο στο σύνολο -έφτασε τα 975κ.- αλλά θα κατακτούσε και το χρυσό μετάλλιο. Πάντως, πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο και τον προπονητή του Γιάννη Μαρονικολάκη, που δούλεψαν σκληρά όλο το καλοκαίρι για να πετύχουν αυτή τη μεγάλη διάκριση. Θυμίζουμε ότι τον 37χρονο Χανιώτη αθλητή στηρίζει το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics