Breaking News
14 Οκτωβρίου 2017


Εφιαλτικό βράδυ πέρασε ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη, καθώς η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τους πολύ κακούς «πράσινους» με 98-71 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.


Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά, προηγήθηκε 6-0 στο δεύτερο λεπτό, αλλά αυτό δεν ήταν παρά μια «φωτοβολίδα». Οι Καταλανοί διάβασαν γρήγορα το παιχνίδι, πέρασαν την μπάλα στη ρακέτα και στον θηριώδη Σεραφέν, που δεν είχε αντίπαλο και με επιμέρους σκορ 17-6 έφτασαν στο 17-12 στο 8ο λεπτό.
Με κακές επιλογές στην επίθεση στο 2ο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο έμεινε χωρίς καλάθι στα πρώτα 4 λεπτά, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ βρέθηκαν να κυνηγούν ανατροπή από το -9 στο 14ο λεπτό (20-29 στο 14΄), αλλά παρόλα ταύτα έμειναν κοντά στο ημίχρονο (35-40).
Ένα black out στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου επέτρεψε στους Ισπανούς του Σίτο Αλόνσο να τρέξουν σερί 11-0 και να εκτοξεύσουν τη διαφορά στο +16 (51-35).στο 23ο λεπτό.
Από τον Παναθηναϊκό είχε μείνει να παλεύει μόνο ο Παππάς, που με ατομικές ενέργειες προσπαθούσε να κρατήσει τη διαφορά σε λογικό επίπεδο, όμως ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν κατόρθωσε να ρίξει το τέμπο στα μέτρα του, ο Ερτέλ ήταν εξαιρετικός στη δημιουργία και κάπως έτσι γράφτηκε το τελικό 98-71.
Ο Σεραφέν είχε 24 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 τάπες, ο Ερτέλ 10 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Μόερμαν μέτρησε 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Παππάς είχε 20 πόντους για τον Παναθηναϊκό, ο Καλάθης 14 και ο Ρίβερς 10.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics