Breaking News
16 Νοεμβρίου 2017

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του θα επιδιώξει να δώσει απόψε (19:30) στην Πόλη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην «αναγεννημένη», Αναντολού Εφές.

 

Μετά τις δύο επιτχυχίες επί των Ολυμπιακού και Κίμκι, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν για το δεύτερο διπλό στην Euroleague (προηγήθηκε αυτό στο ΣΕΦ), έτσι ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το ρεκόρ τους μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές (αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 4-3, ενώ στο 2-5 οι Τούρκοι).

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την καλύτερή του εμφάνιση εφέτος στη διοργάνωση απέναντι στην Κίμκι, όπου έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ κι έστειλε μήνυμα ότι μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ποντάρει πολλά στο μεγάλο ροτέισον, που του έχει προσφέρει πολλά πράγματα στα τελευταία παιχνίδια, με την αγωνιστική άνοδο παικτών όπως οι Λοτζέσκι, Ντένμον, Λεκαβίτσιους και Γκάμπριελ. 

Μετά το «εφιαλτικό» ξεκίνημα η Εφές νίκησε εκτός έδρας τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ, δείγμα του ότι βρίσκεται και αυτή σε... καλό φεγγάρι και θα επιδιώξει να «σπάσει το ρόδι» και μέσα στην έδρα της.

Το βάρος της άμυνας των παικτών του Πασκουάλ θα πέσει επάνω στον φορμαρισμένο, Ερικ ΜακΚόλουμ, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται και οι Ρίκι Λέντο, Βλάντιμιρ Στίματς. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Μίλιγια Βοΐνοβιτς (Σερβία). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics