Breaking News
02 Ιουνίου 2018

Η σεζόν πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της και το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει, όσον αφορά τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Euroleague της σεζόν 2018-19.

 


Με νέες ομάδες θα διεξαχθεί η Euroleague της νέας σεζόν. Κι αυτό γιατί πέραν των 11 ομάδων που έχουν τα 10ετή συμβόλαια (Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο), την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα υπάρχουν τέσσερις ή πέντε νέες ομάδες στη διοργάνωση.


Η Νταρουσάφακα επιστρέφει στην Euroleague, έπειτα από την κατάκτηση του Eurocup, ενώ για δύο ομάδες η ερχόμενη σεζόν θα είναι ιστορική. Κι αυτό γιατί η Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο) και Γκραν Κανάρια (Ισπανία) θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Μαυροβουνίου κατέκτησε την ABA League, επικρατώντας στη σειρά των τελικών του Ερυθρού Αστέρα, ενώ η ισπανική ομάδα υπέταξε την Βαλένθια, στη σειρά των προημιτελικών των πλέι οφ και με την πρόκρισή της στα ημιτελικά εξασφάλισε εισιτήριο για τη διοργάνωση.

Στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος θα κριθεί και ποια ομάδα θα βρεθεί στη διοργάνωση της νέας σεζόν. Κι αυτό γιατί Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου θα παλέψουν για την επιστροφή τους στη διοργάνωση, αντικαθιστώντας την Μπάμπεργκ, η οποία αποκλείστηκε στη σειρά των ημιτελικών από την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Παράλληλα «μάχη» θα γίνει και στην VTB League, με μία εκ των Ζενίτ, Χίμκι και Ούνικς Καζάν να «παλεύουν» για το εισιτήριο στη διοργάνωση, μέσα από το Final Four, στο οποίο μετέχει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην Euroleague της νέας σεζόν:

Τουρκία: Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, Νταρουσάφακα
Ιταλία: Αρμάνι Μιλάνο
Ρωσία: ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μία εκ των Ζενίτ, Χίμκι ή Ούνικς Καζάν
Ισπανία: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια
Ισραήλ: Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ελλάδα: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός
Λιθουανία: Ζαλγκίρις
Μαυροβούνιο: Μπουντούτσνοστ
Γερμανία: Μία εκ των Μπάγερν Μονάχου ή Άλμπα Βερολίνου
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics