Breaking News
22 Ιουνίου 2019

Με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες και στα τρία Ολυμπιακά αθλήματα, μετέχει η ελληνική γυμναστική στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στο Μινσκ έως και τις 30 Ιουνίου.

 


Την αρχή θα κάνει αύριο (22/6) η πρωταθλήτρια της ρυθμικής Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία θα κυνηγήσει τη διάκριση στο σύνθετο ατομικό και την είσοδό της στους τελικούς οργάνων της Κυριακής (23/6).

Την Δευτέρα (24/6) θα πάρει σειρά το τραμπολίνο και η Λίλα Κασάπογλου, που θα αγωνιστεί στο ατομικό γυναικών και την Τρίτη (25/6) ο Μάριος Γράψας στο ατομικό ανδρών.

Η ενόργανη γυμναστική έχει την πρεμιέρα της την Πέμπτη (27/6) με τον Νίκο Ηλιόπουλο μοναδικό εκπρόσωπο, να αγωνίζεται στον προκριματικό του σύνθετου ατομικού, του οποίου ο τελικός θα γίνει το Σάββατο (29/6), ενώ οι τελικοί των οργάνων θα διεξαχθούν την Κυριακή (30/6).
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics