Breaking News
15 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ «ΑΕΤΟΥ» ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΚΗΤ.

 

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου 2020 έγιναν οι Πανελλήνιοι αγώνες σκοποβολής πήλινου στόχου, του ολυμπιακού αγωνίσματος σκητ, στον Ασπρόπυργο Αττικής με διοργανωτές την σκοπευτική ομοσπονδία Ελλάδος και τον σκοπευτικό όμιλο Ασπροπύργου «Αψίδα».

Ο αθλητικός σύλλογος «Αετός» Καβάλας που ήταν ο μοναδικός σύλλογος που εκπροσώπησε την βόρεια Ελλάδα, δήλωσε συμμετοχή με ένα (1) αθλητή του τον Αθανάσιο Χάσπαρη, ο οποίος αγωνίσθηκε στην κατηγορία των βετεράνων και με επίδοση 88/125 κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο σύλλογος μας θα μπορούσε σίγουρα να κατακτήσει ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο, στους Πανελλήνιους αγώνες στο ομαδικό των ανδρών, αν συμμετείχε η τριμελής ομάδα μας, που συγκαταλέγεται στις καλύτερες πρώτες τρεις (3) στην Ελλάδα λόγω προϊστορίας, και αφού η επίδοση της τρίτης ομάδας που βραβεύθηκε στον αγώνα ήταν μικρότερη από το ρεκόρ της δικής μας ομάδας.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι, στις βραβεύσεις των αθλητών που έγιναν, για τις αγωνιστικές επιτυχίες τους στο έτος 2019, συμπεριλήφθηκε ο μοναδικός αθλητής του συλλόγου μας Πέτρος Στάθης, για τις διακρίσεις του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκητ γ κατηγορίας και στο πρωτάθλημα σκητ α ζώνης της βόρειας Ελλάδας.

tipaki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics