Breaking News
09 Μαΐου 2019

Ο πρωταθλητής ιστιοπλοΐας πηγαίνει στις Σπέτσες με την ομάδα της bwin και μιλάει στο Gazzetta για το event που όλοι περιμένουμε.

 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Το Spetsathlon, με Grand Sponsor τη bwin, θα ταράξει τα νερά στις Σπέτσες στις 10-12 Μαΐου και όλα τα βλέμματα δεν μπορούν παρά να είναι στραμμένα στο νησί.

Λίγες μέρες πριν την εκκίνηση, το Gazzetta μίλησε με τον ιστιοπλόο Δημήτρη Παπαδημητρίου, που θα δώσει το πιο δυναμικό «παρών» στη διοργάνωση.

Σε ποιο αγώνισμα θα συμμετάσχεις;

Θα συμμετάσχω στον αγώνα δρόμου 5χλμ. και είμαι ενθουσιασμένος που θα τρέξω για πρώτη φορά με το running team της bwin.

Ποιο είναι το κίνητρο για να βρεθείς στις Σπέτσες;

Eίναι μεγάλη πρόκληση για μένα να συμμετάσχω ως αθλητής της bwin σε ένα αγώνισμα διαφορετικό από το δικό μου. Το άθλημά μου δεν έχει σχέση με το τρέξιμο και την αντοχή και θέλω να δοκιμαστώ και εκεί.

Τι ξεχωριστό έχει ο συγκεκριμένος αγώνας;

Είναι ο καλύτερος αγώνας τριάθλου στην Ελλάδα. Κάθε αθλητής θέλει να είναι εκεί.

Γιατί πιστεύεις ότι το τρίαθλο γίνεται όλο και πιο αγαπητό στον κόσμο;

Αποτελείται από 3 αθλήματα που είναι πολύ αγαπητά σε όλο το κόσμο και προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης και συμμετοχής σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας! Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι μπορείς να αγωνιστείς ακόμη και αν δεν είσαι επαγγελματίας αθλητής!

Προετοιμάστηκες για τη συμμετοχή σου;

Φυσικά και προετοιμάστηκα! Αν και το τρέξιμο αποτελεί μέρος της αερόβιας προπόνησής μου, το τελευταίο διάστημα το έκανα πιο εντατικά και πιο έντονα.

Τι θα σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια του αγώνα;

Δεν θα σκέφτομαι τίποτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, θέλω μόνο να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου!

Γιατί πιστεύεις ότι αξίζει να λαμβάνουν χώρα τέτοιες διοργανώσεις και να στηρίζονται από χορηγούς όπως η bwin;

Γιατί μεγάλες διοργανώσεις που στηρίζονται από μεγάλα brands όπως η bwin προσελκύουν μεγάλο αριθμό συμμέτοχων με αποτέλεσμα να ασχολείται περισσοτέρος κόσμος με τον αθλητισμό και να καλλιεργείται η αθλητική παιδεία.

Πώς θα έπειθες κάποιον να σε ακολουθήσει στις Σπέτσες και να δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα;

Οι Σπέτσες είναι ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος και το event θα έχει μεγάλη συμμετοχή αθλητών, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό! Αυτά είναι τα στοιχεία που χρειάζεται ένα φανταστικό τριήμερο γεμάτο αθλητισμό!

Ραντεβού στο Spetsathlon, λοιπόν!
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics