Breaking News
07 Αυγούστου 2019

Με την πρώτη συγκέντρωση που έγινε στην ομοσπονδιακή αίθουσα «STIGA» του ΣΕΦ, άρχισε επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος για τις προεθνικές ομάδες πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών.

 

Παρόντες ήταν οι 18 από τους συνολικά είκοσι διεθνείς, που είχαν προσκληθεί, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Γεωργία Ζαβιτσάνου.

Μοναδικό καινούργιο πρόσωπο είναι ο 18χρονος Ιάσονας Κορδούτης, ενώ ο Πατρινός Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, μέλος, επίσης, της Εθνικής ομάδας νέων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα είναι προσθήκη όλον τον Αύγουστο, αφού θα βρίσκεται στην Αθήνα.
Οι πρώτοι αγώνες των Εθνικών ομάδων έρχονται γρήγορα και συγκεκριμένα στις αρχές Σεπτεμβρίου με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομαδικού στη Νάντη της Γαλλίας, 03-08/09.

Οι σχετικές κληρώσεις έχουν γίνει, οι άνδρες είναι στον ίδιο όμιλο με την Πορτογαλία και την Τουρκία, οι γυναίκες με τη Γαλλία και το Λουξεμβούργο.

Στις προσκλήσεις για τις προεθνικές ομάδες περιλαμβάνονταν ακόμα οι Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Τάσος Ρηνιώτης, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Γιώργος Σταματούρος, Κωνσταντίνος Λαγογιάννης, Δημήτρης Κορδούτης, Στράτος Δαμιανής, Ιάσονας Κορδούτης και οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Ιωάννα Γερασιμάτου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου, Μαρία Χριστοφοράκη, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου.

Η τελική φάση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού θα φιλοξενηθεί στο «Salle Sportive Metropolitaine» της Νάντης. Για πρώτη φορά θα έχει συγκεκριμένο αριθμό χωρών και θα είναι από 24 σε άνδρες και γυναίκες, όπως προέκυψαν μετά τα δύο προκριματικά στάδια.

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε οκτώ γκρουπ των τριών. Θα παίξουν μεταξύ τους με το σύστημα πουλ και οι νικητές σχηματίζουν την τελική οκτάδα, η οποία συνεχίζει σε «νοκ άουτ» σύστημα για τις θέσεις των μεταλλίων. Οι δεύτερες και τρίτες των ομίλων ολοκληρώνουν τα παιχνίδια τους.

Όλα τα γκρουπ:

Στους άνδρες:
Γκρουπ Α: Γερμανία, Ρωσία, Τσεχία
Γκρουπ Β: Σουηδία, Ρουμανία, Ουγγαρία

Γκρουπ C: Γαλλία, Σλοβακία, Ισπανία
Γκρουπ D: Αυστρία, Δανία, Ουκρανία
Γκρουπ E: Σλοβενία, Κροατία, Ολλανδία
Γκρουπ F: Λευκορωσία, Αγγλία, Λουξεμβούργο
Γκρουπ G: Πολωνία,. Βέλγιο, Σερβία
Γκρουπ H: Ελλάδα, Πορτογαλία, Τουρκία

Στις γυναίκες:
Γκρουπ Α: Ρουμανία, Ισπανία, Σλοβακία
Γκρουπ Β: Γερμανία, Ιταλία, Σλοβενία
Γκρουπ C: Ουγγαρία, Λευκορωσία, Βέλγιο
Γκρουπ D: Ολλανδία, Τσεχία, Σερβία
Γκρουπ E: Ουκρανία, Αυστρία, Βουλγαρία
Γκρουπ F: Σουηδία, Πολωνία, Τουρκία
Γκρουπ G: Πορτογαλία, Ρωσία, Κροατία
Γκρουπ H: Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ελλάδα

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics