Breaking News
30 Αυγούστου 2019

Η Πηνελόπη Νίκα είναι πρώτη στην Ευρώπη!

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μας χάρισε μοναδικές στιγμές στο ανοιχτό πρωτάθλημα "Laser Run" μοντέρνου πεντάθλου που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, με δεδομένο ότι συμμετείχαν σπουδαίες αθλήτριες και ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Η Νίκα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της να πιστέψουν ότι μπορούν να την πλησιάσουν!

Με χρόνο 14.10,2, η αθλήτρια του Παναθηναϊκού ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και άφησε στη δεύτερη θέση την Ουγγαρέζα Νόρα Σιμόκα με χρόνο 14.59,5 και στην τρίτη την, επίσης, Μελίνα Ζόρα Ντικ με χρόνο 15.10,2.

Επόμενος σταθμός της Νίκα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run που διεξάγεται 4-7 Σεπτεμβρίου στην Ουγγαρία.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics