Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ελένη Κελαϊδίτη κατέλαβε την 18η θέση στο σύνθετο ατομικό, μετά τη διεξαγωγή του δεύτερου σκέλους του προκριματικού στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ ρυθμικής γυμναστικής, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Καζάν και αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει του προ-Ολυμπιακού παγκόσμιου πρωταθλήματος του Μπακού (16-22 Σεπτεμβρίου).

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 19,700 βαθμούς στις κορύνες, επίδοση που είναι η υψηλότερή της στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να πάρει την 11η θέση στο συγκεκριμένο όργανο, ωστόσο περιορίστηκε στους 12,850 β. στην κορδέλα, λόγω μίας σειράς σημαντικών λαθών.

Έτσι, η 19χρονη αθλήτρια κατετάγη τελικά 18η στο σύνθετο ατομικό με 71,150 βαθμούς, υποχωρώντας 12 θέσεις συγκριτικά με το πλασάρισμά της στην πρεμιέρα των αγώνων.

Πάντως, η Κελαϊδίτη θα δώσει το «παρών» στους αυριανούς (1/9) τελικούς των οργάνων, καθώς είναι μία από τις οκτώ φιναλίστ της μπάλας (12:30 – 13:00 ώρα Ελλάδας).
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics